Oferte avantajoase la hoteluri de pe litoral prin Vilegia Turism

Vilegia Turism va ajuta sa va planificati vacanta de vara oferind servicii extrem de variate de turism: rezervari pentru bilete de avion, autocar si hotel, indiferent daca este vorba de o deplasare interna sau externa, precum si consultanta turistica, pachete turistice si city-breakuri.



Cu ajutorul serviciilor tour-operatorului Vilegia Turism, clientii pot apela la ajutor pentru organizarea de conferinte, simpozioane si team-building-uri, atat in tara, cat si international. Vilegia Turism ofera si servicii conexe precum Rent-a-car, asigurari de calatorie si transferuri de pasageri.



Vara aceasta, Vilegia Turism ofera clientilor sai un super-sejur la mare, avand de ales intre locatii precum Jupiter, Cap Aurora, Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia, Mangalia, Neptun, Olimp, Saturn sau Techirghiol. Agentia a pregatit oferte de cazare foarte bune in fiecare din aceste statiuni.



Pentru cei care isi doresc o vacanta estivala intr-un mediu mai linistit, agentia are o oferta foarte avantajoasa de la Hotel Delta Jupiter, unul din cele mai apreciate hoteluri de pe litoral. Hotelul se afla in statiunea Jupiter, la doar 50 de metri de plaja, iar preturile pentru o noapte de cazare se situeaza intre 55 si 110 lei. Hotelul Delta Jupiter ofera oaspetilor acces la piscina, sauna si jacuzzi, iar acestia se vor putea bucura de petrecerile organizate pe plaja.



Pentru o oferta personalizata de vacanta sau de calatorie in interes de serviciu, cei interesati pot contacta echipa Vilegia Turism prin telefon, email sau pot primi un raspuns instantaneu scriind pe chat-ul disponibil pe site. Consultantii Vilegia Turism sunt gata sa va creeze vacanta perfecta la un pret exceptional.



Persoanele interesate de o vacanta estivala pot alege locul perfect folosind filtrele de pe site. Ofertele turistice se pot filtra in functie de bugetul maxim de persoana pe o noapte de cazare, numarul de stele, distanta fata de plaja, facilitatile hotelului (restaurant, piscina pentru adulti si copii, parcare, plaja proprie, cazari pet-frindly), tipul de camera dorita (single, dubla twin, dubla matrimoniala, garsoniera sau apartament), facilitati in camera (AC, televizor, minibar, baie proprie, wi-fi, balcon si telefon), tipul de masa (all-inclusive, a-la carte, autoservire) si facilitatile pentru copii (gratuitati, locuri de joaca, plaja pentru copii, gradinita). Mai multe detalii pe vilegia.ro



Powered by SEOmonitor