Memento Bus și Uber te iau gratis de acasã!

Memento Bus, divizia de transport a Grupului Christian Tour, continuã seria premierelor în turismul românesc. Dupã lansarea, în urmã cu puținã vreme, a conceptului low cost bus, prin care orice cãlãtor se bucurã de prețuri inteligente, siguranțã și confort, turoperatorul român iese pe piațã cu un nou produs: Te luãm GRATIS de acasã!



 



Memento Bus a încheiat un parteneriat cu Uber, diversificându-și serviciile și venind în sprijinul clienților sãi cu o cursã gratuitã de acasã pânã la punctele de unde pleacã autocarele. Acest lucru se întâmplã pentru prima oarã în România. Practic, cele douã companii, Memento Bus și Uber, te ajutã sã mergi mai repede acolo unde îți dorești. Toþi clienþii din Bucureºti care finalizeazã rezervarea unei curse pe mementobus și își creeazã un cont pe Uber, beneficiazã GRATUIT de o cursa Uber în valoare de pânã la 25 de lei. Astfel, pasagerii pot ajunge mult mai facil de acasã pânã la punctul de îmbarcare Memento Bus.



Aceastã promoþie este disponibilã pe mementobus  începând cu 15 iunie 2016 ºi poate fi accesatã de cãtre orice turist, utilizator de PC, tableta sau telefon mobil.



Acest parteneriat a apãrut odatã cu dezvoltarea produselor oferite de Memento Bus, care își dorește sã înlesneascã accesul turiștilor români la cele mai bune servicii de transport. Se are astfel în vedere nu doar rezervarea cãlãtoriilor, într-o manierã lejerã, la îndemânã din orice punct, dar și posibilitatea de a ajunge cât mai ușor la serviciile solicitate.



“Încercãm sã oferim toate serviciile la doar câteva click-uri distanțã, spune Marius Pandel, CEO Memento Bus. Uber devine astfel unul dintre partenerii strategici pentru Memento Bus, tocmai datoritã faptului cã și modelul Uber se bazeazã pe accesibilitate, flexibilitate și deschidere fața de nevoile clientului.”



 



***



Compania Uber s-a nãscut într-o searã de iarnã din anul 2008, la Paris, când Travis Kalanick și Garrett Camp, fondatorii sãi, au avut dificultãți în gãsirea unui taxi. Ei au avut o idee simplã — apeși pe un buton și faci rost de o cursã. Ce a început ca o aplicaþie pentru solicitarea de servicii black car premium în câteva zone metropolitane, modificã acum structura logisticã a oraºelor din întreaga lume. Indiferent dacã este vorba de o cursã, un sandvici, sau un pachet, tehnologia oferã oamenilor ceea ce îºi doresc, atunci când doresc. Uber este acum prezent în București și în alte 475 de orașe din întreaga lume.



 



                                                                   ***



Memento Bus, compania de transport a grupului Christian Tour și-a înnoit recent flota de autocare cu zece autovehicule Neoplan. Valoarea totalã a investiþiei se ridicã la aproximativ trei milioane de euro, iar vehiculele sunt operate în special pe cursele lungi, pe toate destinațiile interne și externe ale tour-operatorului român, în funcþie de sezonalitate. Autocarele și-au început cursele cu ceea ce Memento Bus a numit ”Cea mai mare caravanã din turismul românesc”.



 



Autocarele Neoplan model Cityliner și Tourliner s-au adaugat flotei de 15 autocare ºi mai multe vehicule de capacitate micã, operate deja de cãtre Memento Bus. În contextul creºterii activitãþii ºi implicit a numãrului de curse charter cãtre destinaþii precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Christian Tour alocã o importanțã deosebitã și transportului în turismul românesc.



 



Astfel, odatã cu înnoirea parcului auto s-a efectuat verificarea ºi upgradarea tuturor vehiculelor din flotã, încât fiecare autocar sã ofere un nivel similar de confort. Cursele au prețuri foarte bune, și un drum de la București la Constanța, Bașov, Tulcea, Cluj Napoca, Timișoare, Oradea etc. începe de la doar 1 euro/sens.



 



De altfel, politica tarifarã flexibilã ºi preþurile dinamice în funcþie de data rezervãrii biletului sau de cursa aleasã, dar ºi facilitãþile multiple de rezervare, se dovedesc a fi atuurile cu care Memento Bus a intrat pe piaþa curselor turistice cu autocarul. Cu cât rezervã mai din timp, cu atât turiºtii au oportunitatea de a obþine un tarif mai bun. Sistemul este similar politicii tarifare practicate de companiile de transport aerian low cost.

Memento Bus Uber te luam gratis de acasa Christian Tour low cost bus