Cluburile de vacanþã – destinaþiile preferate ale familiilor din România

Statisticile aratã cã majoritatea românilor își organizeazã concediul de varã în funcție de vacanța mare a copiilor. O destinație frumoasã, servicii de calitate și hoteluri all-inclusive dotate cu multe piscine și locuri de joacã pentru copii, toate la un preț accesibil. Aceasta este formula idealã pe care mizeazã cele mai multe familii din România. Așa s-a nãscut Suri Club, noul concept oferit de cãtre Christian Tour. Ofertele au tarife de la 249 euro/pers pentru un sejur cu avionul. Se poate pleca începând cu 14 iunie, cele mai solicitate locații fiind Corfu, Creta, Zakynthos, Rhodos.



Destinațiile estivale sunt alese cu mare atenție de cãtre familiile cu copii, punându-se în balanțã toți factorii care contribuie la vacanța idealã: plajã, soare, mare, locație frumoasã, mâncare bunã ºi variatã, etc. Atunci când se selecționeazã hotelul, pe primele locuri în cãutãri se situeazã plajele cu nisip fin și intrare linã în mare, dar și resorturile liniștite, în particular, și cele all-inclusive, în special. Evident, faptul cã restaurantele acestor hoteluri oferã meniuri de unde pãrinții pot opta pentru diverse preparate pentru cei mici, cântãrește mult în decizia de a cumpãra acest produs.



Un alt criteriu important în alegerea hotelului este reprezentat de facilitãțile pentru copii. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Mini-clubul, piscinele dedicate celor mici, toboganele și spectacolele susținute de animatori au devenit o necesitate.



“Pe lângã dimensiuni și dotãri, plajele sunt foarte apreciate – în special de cãtre familiile cu copii – dacã au intrarea linã în apã și sunt fãrã pietre. Cu toate cã stau la plajã între trei și patru ore pe zi, românii sunt mari amatori de activitãți de agrement în cadrul hotelului. Tocmai de aceea, cele mai cãutate sunt resorturile, micile cluburi de vacanþã care adunã laolaltã o mare varietate de activitãþi pentru turiºtii de toate vârstele”, declarã Marius Pandel (CEO Christian Tour).



Mai mult, din experienþa ultimilor ani, se observã cã românii se dau în vânt dupã croazierele cu ambarcațiuni mici, dar și dupã tururile de insulã (aceasta fiind excursia cea mai cautatã la destinaþie). În ceea ce privește viața de noapte, turiștii români, mai cu seamã tinerii sau cuplurile, preferã cluburile situate pe plajã sau petrecerile ce se desfãșoarã în astfel de locații.



Plecând de la toate aceste elemente, Christian Tour a creat și dezvoltat, în premierã pentru România, un produs special dedicat familiilor cu copii, pe care l-a numit Suri Club. Acesta este un club de vacanțã care se regãsește în mai multe hoteluri din Grecia, Turcia și Bulgaria, cu animatori români și activitãți speciale în care sunt implicați copiii din România. Atelierele de artã, jocurile olimpice pentru copii, picturile cu nisip, karaokele, activitãþile tematice sunt doar câteva dintre acțiunile la cãtre vor participa cei mici. În plus, animatorii au fost special pregãtiþi pentru a efectua activitãþi cât mai apropiate de cele cu care copiii din România sunt obiºnuiþi de la ºcoalã sau grãdiniþã. Programul este foarte bine structurat ºi include zi de zi noi jocuri, dansuri sau ateliere creative. Suri Club vine așadar cu vacanțe de neuitat în familie!



Tarifele la hotelurile selecționate de Christian Tour pentru familiile cu copii pornesc de la 249 de euro/persoanã, iar cele mai bune oferte Last Minute sunt:





Insula Corfu, avion, plecare în 14.06, 21.06, 28.06, 05.07.2016 – hotel 3*AI - de la 299 euro/persoanã

Insula Creta, avion, plecare în15.06, 22.06, 29.06, 06.07.2016 – hotel 3*AI - de la 249 euro/persoanã

Insula Zakynthos, avion, plecare în13.06, 20.06, 27.06, 04.07.2016 – hotel 3*AI - de la 299 euro/persoanã

Insula Rodos, avion, plecare în 20.06, 27.06, 04.07, 11.07.2016 – hotel 3*AI - de la 249 euro/persoanã





 



***



 



Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreunã cu toate companiile din grupul sãu, a înregistrat în anul 2015 o cifrã de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifrã care o claseazã în topul agențiilor de turism din România. Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toatã România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rãmânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piațã pentru numãrul de turiști care au ales sã cãlãtoreascã cu acesta.

Cluburi de vacanta Suri Club christian tour vacante in familie vacante christian tour