Incearca serviciile personalizate de turism de la Fortuna Business Travel

Detaliile organizarii unei calatorii de afaceri sau a unei calatorii individuale pot deveni mult mai putin presante atunci cand apelezi la agentia Fortuna Business Travel care te poate ajuta sa gasesti bilete de avion, cazari potrivite, masini de inchiriat si multe altele sau care poate organiza excursii si sejururi complete.



Rolurile cele mai importante ale unui agent de turism sunt sa iti inteleaga exact nevoile, sa gaseasca solutii personalizate, sa te sfatuiasca pentru ca tu sa poti face alegerea cea mai buna si sa iti ofere asistenta specializata si de incredere pe parcursul calatoriei. Fortuna Business Travel este o agentie de turism cu un istoric de peste 10 ani pe piata romaneasca, oferind servicii complete de turism atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.



Agentia pune acces pe interactiunea directa cu clientul, oferind consiliere, indrumare, siguranta, sprijin si asistenta non-stop in calatorie. Fortuna Business Travel inseamna o echipa competenta si inovatoare ce va cauta cele mai potrivite oferte pentru tine si care poate oferi solutii complete pentru companii.



Gama de servicii oferita de Fortuna Business Travel include organizarea de vacante externe si interne, sejururi complete la munte sau in tari exotice si pachete de tipul City Break. Poti deja sa rezervi o vacanta in Costa Blanca pentru vara anului viitor, un sejur in Sardinia pentru 2015, vacante de lux, croaziere care iti vor aduce amintiri de neuitat sau un revelion in Edinburgh si Amsterdam de la doar 550 de euro, acestea fiind doar cateva exemple din oferta Fortuna Business Travel.



Fortuna Business Travel se remarca si prin departamentul specializat pentru servicii corporate si evenimente,specializat in a gasi cele mai bune oferte de pret pentru companii. Printre serviciile oferite se numara pachete de cazare business, inchiriere masini si transferuri, asigurari medicale, pachete de grup incentive si organizarea de evenimente speciale in tara si in strainatate.  Vei avea intotdeauna la dispozitie un agent specializat cu care sa discuti despre varianta optima de calatorie si care va putea sa faca rezervari si in regim de urgenta atunci cand este nevoie.



Agentia Fortuna Business Travel este un partener de incredere,  nu doar o agentie de turism, care va gasi intotdeauna cea mai buna varianta de calatorie si va negocia cele mai bune conditii pentru tine si compania ta. 



 



Powered by SEO monitor