Veloteca – cel mai indragit magazin de biciclete din Bucuresti

Cea mai mare placere pe care o avem in sezonul cald este aceea de a petrece cat mai mult timp in natura, pentru a ne putea bucura de vremea calda si de peisajul foarte colorat care ne relaxeaza si ne deconecteaza de la problemele cotidiene. Una dintre cele mai populare activitati din ultima perioada este pedalatul; fie ca bicicleta este folosita pentru plimbarile prin parc si oras sau pentru drumurile catre locul de munca sau scoala, este clar ca aceasta a devenit mijlocul de transport preferat al multora dintre noi. Daca inca nu ai o bicicleta sau nu esti multumit de modelul pe care il ai deja, cel mai indicat ar fi sa faci o vizita la Veloteca, unul dintre cele mai populare magazine de biciclete din Bucuresti!

Veloteca comercializeaza peste 30 de marci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism si accesorii biciclete. Principalii producatori pe care magazinul de biciclete Veloteca ii are in catalogul de produse sunt Merida, Sunn, Sprint, Cannondale, Corratec, Cross, Daho si Bergamont. Gama lor extrem de vasta include o multime de modele de biciclete de dama, de copii, de barbati, de munte, pliabile, de oras, cross & trekking, cursiere, semi-cursiere, dirt & street, full suspension si multe altele.  

Fiind un magazin de biciclete profesionist, relatia dintre consilierii in vanzari si clienti nu se incheie in momentul in care se finalizeaza vanzarea. Cei de acolo te asteapta zilnic la atelierul de intretinere si reparatii, unde mecanicii Veloteca iti vor asigura un service de calitate, cu ajutorul unor echipamente specializate. Prin urmare, nu va trebui niciodata sa-ti faci griji in legatura cu problemele tehnice ale bicicletei tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci o programare si sa lasi problema pe mainile expertilor din cel mai indragit magazin de biciclete din Bucuresti. 

Pentru ca Veloteca este un magazin de biciclete care isi respecta clientii, are grija sa fie foarte atent cu iubitorii de pedalat din orice punct de vedere. Acestia ofera calitate, diversitate si promptitudine, dar si modalitati de plata cat mai variate pentru ca tu sa ai parte de un proces cat mai placut de achizitie a unei biciclete. Poti achita direct in magazinul de biciclete din Bucuresti, situat in Sos. Iancului, nr 100, cu bani cash, card bancar, vouchere sau tichete cadou. La Veloteca, poti plati in rate, fara dobanda, cu cardurile emise de: BCR, Alpha Bank si Card Avantaj (Credit Europe Bank). De asemenea, poti cumpara online de pe site-ul http://www.veloteca.ro/, atat prin card bancar, ordin de plata sau virament bancar, cat si ramburs, atunci cand primesti coletul de la agentul Fan Courier. Poti achita cumparaturile online de la Veloteca in 10 rate, fara dobanda, daca detii urmatoarele carduri: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star (Banca Transilvania), Bonus + (Garanti Bank) si orice card de la Alpha Bank.

De asemenea, acest magazin de biciclete din Bucuresti iti ofera transport gratuit pentru orice comanda de produse de peste 250 de lei, dar si pentru rambursul banilor. Mai mult, fidelitatea ta va fi rasplatita prin puncte bonus la achizitia de biciclete, la inregistrarea unui cont de utilizator pe site, la acordarea de review-uri pentru anumite produse si in alte situatii particulare, care sunt comunicate in promotiile periodice.

Cumpara-ti bicicleta mult dorita dintr-un magazin de biciclete care se respecta si vei avea parte de un cadru profesional de consultanta si mentenanta. Pentru mai multe informatii si rezervari poti suna la 021-311.82.69!

Veloteca

Veloteca

magazin de biciclete Veloteca biciclete