Clientii fideli bikezone.ro cumpara piese de biciclete mai ieftin

Cand ai nevoie de piese de schimb pentru bicicleta sau de niste accesorii, este chiar placut sa stii ca le poti cumpara la un pret mai avantajos pentru ca ai adunat puncte de fidelitate care iti aduc un discount important. Clientii bikezone.ro sunt ajutati prin programul de fidelizare sa isi intretina mai usor bicicleta, in conditi optime si cu piese originale, de calitate.  

La fiecare comanda clientii bikezone.ro primesc puncte de fidelitate care sunt echivalente cu 3% din valoarea comenzii si care pot fi folosite ulterior pentru a achizitiona piese de biciclete sau accesorii de la bikezone.ro. Punctele de fidelitate apar automat in cosul de cumparaturi si se pot folosi cu usurinta oricand vrei sa cumperi ceva nou.

bikezone.ro iti ofera numeroase facilitati pentru ca tu sa iti cumperi o bicicleta noua primavara asta sau pentru a iti gasi cele mai bune piese de schimb. Primesti transport gratuit la comenzile de peste 299 de lei si ai garantia ca poti sa returnezi orice produs in 30 zile. In plus, ai acces la variante de finantare in rate prin BonusCard Garanti si Card Avantaj si poti sa faci plata in numeroase alte moduri pentru ca tie sa iti fie simplu sa ai grija de bicicleta. Iar daca te si abonezi la newsletter, ca sa primesti ultimele noutati si oferte, vei primi si un voucher de 30 de lei pe care il poti folosi la urmatoarea comanda. 

Pe bikezone.ro gasesti peste sute de modele de biciclete Cube, Cannondale, Dahon, Drag, Devron, Ideal, Kross, Schwinn sau We the People pentru barbati, femei si copii, pentru toate tipurile de teren. Bineinteles, ai acces si la o gama varianta de accesorii pentru biciclete, echipamente si chiar suporti auto pentru a lua bicicleta cu tine oriunde doresti.

Pe bikezone.ro in sectiunea de promotii sau lichidari poti gasi numeroase oferte avantajoase asa ca trebuie a iti faci obiceiul de a vizita din cand in cand aceasta sectiune a site-ului. 

Cel mai bun lucru este ca la bikezone.ro ai cui sa-i ceri un sfat. Daca ai nevoie de ajutor pentru a alege o bicicleta sau piese de schimb tot ce trebuie sa faci este sa suni la 0733 723 345, vei gasi oameni pasionati care iti vor oferi raspunsurile pe care le cauti. In materie de biciclete gasesti tot ce vrei pe www.bikezone.ro si nu uita ca merita sa fii client fidel. 

Powered by SEO monitor