La Bikezone ai garantia returului in 30 de zile

Chiar si o bicicleta poate sa iti vina prin curier. Peste 1000 de modele asteapta amatorii de sport in aer liber sa le aleaga si sa le comande prin cateva clickuri de pe site-ul bikezone.ro. Aici poti sa gasesti orice iti doresti, biciclete Cube, Dahon, Cannondale sau Sprint sau ale altor mari producatori din lume, biciclete pentru orice tip de utilizare, de oras, BMX, all mountain sau chiar pliabile, de orice dimensiune, de la 13 inch pana la 21 inch, in aproape orice culoare dorita si cu oricate optiuni iti doresti.

Poti selecta folosind numeroasele criterii de cautare pana ajungi la modelul dorit sau poti sa te plimbi prin site si sa vezi ce model iti face cu ochiul. Apoi lansezi comanda si … astepti curierul sa iti bata la usa. 

Intreg procesul de comanda este simplu si sigur iar clientii au garantia returului in 30 de zile. Astfel, daca produsul comandat prezinta neconcordante cu ceea ce s-a prezentat pe site sau sunt depistate defecte in primele 30 de zile de la achizitionare, produsul poate fi returnat si inlocuit cu o alta bicicleta din acelasi model sau un alt produs din stoc ales de client. 

In cazul in care pur si simplu clientul s-a razgandit si nu mai doreste sa pastreze produsul comandat, in 30 de zile are dreptul sa il returneze prin curier in ambalajul original, in starea in care a fost receptionat. Banii sunt rambursati in maxim 30 de zile de la denuntarea contractului.

Pentru returnare in conditii optime, clientii sunt rugati sa completeze un formular de retur. Toate detaliile privind garantia returului pot fi gasite pe site-ul bikezone.ro.

Orice produs din magazinul online de biciclete Bikezone beneficiaza de garantie in service-ul BikeZone. Produsul poate fi adus direct la service sau poate fi trimis prin curier insotit de certificatul de garantie. Returnarea produsului reparat se face la service sau prin livrare prin curier catre client astfel ca intreg procesul poate sa aiba loc simplu si fara timp pierdut pe drum, mai ales daca esti din alta localitate. Service-ul ofera o gama completa de servicii de la inlocuire, montaj sau reglare a diferitelor piese si pana la revizia totala ce se recomanda mai ales acum, primavara, inainte de a porni cu bicicleta prin oras, la drum lung de anduranta sau la munte pe trasee solicitante. Tarifele pentru lucrari de service pot fi gasite pe site.

BikeZone.ro este cel mai mare magazin online dedicat vanzarii de biciclete, piese de schimb, accesorii sau echipamente speciale care ofera iubitorilor de pedalat un one stop shop indiferent de ceea ce cauta sau au nevoie.

Powered by SEO monitor