Gazonul sintetic multisport o solutie perfecta pentru toate terenurile de sport

Un teren amenajat cu gazon sintetic multisport este preferat de toata lumea, adresandu-se tuturor sporturilor: fotbal, tenis, baschet, volei, handbal etc. Firma Solexpert Company va ofera o gama larga de gazon artificial mutltisport, cu infil de nisip, cu o structura deschisa si densitate mica. Datorita infilului de nisip, firele raman perfect ridicate.



Gazonul sintetic multisport este foarte practic deoarece poate fi folosit pe toate tipurile de terenuri de sport, adaptandu-se perfect practicarii oricarui sport. Gazonul artificial multisport este prefererat de scoli si alte insitutii de invatamant sportive sau de investitori, fiind un tip de gazon foarte vandut in tara noastra. Investitorii sunt interesati de acest tip de gazon deoarece isi recupereaza mai rapid investitia, terenul acoperit cu un gazon sintetic multisport putand fi inchiriat de catre mai multi iubitori de sport, putand juca pe acesta fotbal sau tenis de camp, sau alte sporturi, in functie de preferinte.



Gazonul sintetic multisport se poate folosi atat pe terenurile de sport cat si pentru spatii decorative, acest tip de gazon fiind foarte usor de intretinut, cu costuri reduse. Gazonul sintetic multisport contribuie la un joc placut, avand calitati deosebite, adaptabile fiecarui sport in parte. Acesta asigura o viteza de joc foarte buna si faciliteaza confortul jucatorilor. Confortul jucatorilor este asigurat si de faptul ca gazonul artificial multisport are o structura flexibila si moale, iar in caz de impact nu produce julituri.



Gazonul sintetic multisport este o solutie practica pentru orice teren de sport deoarece se caracterizeaza prin rezistenta la uzura si la conditii meteo neprielnice, cum ar fi vant, zapada, ploi, temperature foarte ridicate. Jocul se poate desfasura, astfel, in orice anotimp.



Gazonul artificial multisport se instaleaza foarte usor, de catre o firma de specialitate, procesul de instalare fiind usor si rapid. Intretinerea este, de asemenea, usoara, acesta trebuie curatat si periapt periodic pentru a fi mentinut intr-o stare buna o lunga perioada de timp.



Materialele din care este confectionat un astfel de gazon, trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pentru a oferi acestuia o durabilitate si o rezistenta de neegalat. In general, se folosesc materiale elastice, care permit firului de iarba sa revina rapid la forma initiala.



Datorita proprietatilor sale extraordinare, dar si a tendintei de a fi perfectionat tot mai mult, gazonul sintetic multisport a devenit optiunea ideala pentru amenajarea oricarui teren de sport, indiferent de destinatia acestuia. Si, cu siguranta, in viitor calitatea gazonului sintetic va evolua foarte mult.



Solexpert Company este o firma specializata in comercializarea si montarea de gazon sintetic. Va oferim toate tipurile de gazon sintetic, gazon artificial fotbal, gazon artificial multisport de cea mai buna calitate, intr-o gama variata. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie, oferind consiliere privind tipul de gazon care sa corespunda necesitatilor dumneavoastra, precum si servicii de instalare, intretinere si mentenanta a acestuia.



Pentru alte detalii privind produsele comercializate ne puteti vizita la adresa de internet dand click aici sau ne puteti contacta la numarul de telefon  0742 205 404.



       



 



 



 



 

gazon sintetic multisport gazon artificial teren fotbal teren mutisport sintetic terenuri sport