Temperaturile cresc, dar preturile scad la Growin

Luna aprilie aduce reduceri de 15% la orice produs comandat de pe  Growin.ro , magazinul in care gasesti echipamente specializate pietei horticultorilor si gradinaritului de interior din Romania. In oferta Growin vei gasi produse premium si varfuri de gama, iar cand este nevoie sa alegi poti cere sfatul unei echipe pasionate care te va sfatui cu drag inainte, dar si dupa ce ti-ai achizitionat produsul dorit. 

Growin livreaza produse in toata tara si are un punct de lucru si livrare in Cluj-Napoca. Growin a incheiat parteneriate cu nume mari din industrie  si ofera peste 1000 de produse disponibile pe stoc care pot fi livrate in cel mai scurt timp. Produsele vin cu o garantie a calitatii, unele din ele chiar cu garantie de pana la 5 ani, iar politica de retur este una foarte permisiva. 

In oferta Growin vei gasi produse inovatoare precum pamant biobizz 100% organic care este slab fertilizat si asigura o dezvoltare rapida a radacinilor. Acesta este un tip de sol ideal pentru gradinarii care pun pret pe produsele organice. Poti gasi si un grow box sau un grow tent, un cort de crestere pe care il poti folosi daca nu ai unde sa cultivi in aer liber sau spatiul este redus. Cortul iti ofera posibilitatea de a crea un mediu autonom, controlat si izolat. Aceste corturi sunt usor de asamblat si intretinut, iar pentru a il alege pe cel mai bun pentru tine poti sa ceri sfatul echipei Growin. 

In luna mai a acestui an Growin sarbatoreste 4 ani de la infiintare si pregateste preturi foarte bune pentru clientii sai, care au ajutat Growin sa creasca odata cu ei si cu recolta lor. Este o ocazie buna de a incepe o mica gradina de apartament de care sa ai grija si care sa iti ofere cateva minute relaxante in fiecare zi sau sa incerci sa imbunatatesti recolta de anul acesta. Poti chiar sa testezi ceva nou in materie de gradinarit.  Orice ai decide, tine minte ca in lunile aprilie si mai gasesti cele mai bune preturi doar pe Growin.ro 

Powered by SEO monitor