Daca nu folosesti balsam de rufe, iata 5 motive care te vor convinge sa o faci

Balsamul de rufe este astazi la indemana pentru fiecare dintre noi. Oferta este foarte diversificata atat din perspectiva tipului de balsam de rufe, a gramajului, parfumului si a brand-ului. Chiar si in aceste conditii, nu toata lumea foloseste balsamul de rufe atunci cand spala hainele sau materialele textile.

Fie ca unii considera ca este un cost care poate fi evitat, fie ca exista persoane care considera ca detergentul ofera parfumul necesar rufelor, exista multa lume care in continuare nu foloseste balsam rufe atunci cand spala hainele. Daca te regasesti printre acestia, in continuare vei gasi 5 motive care te vor convinge ca incepand de maine sa folosesti regulat balsamul pentru spalarea rufelor.

Tesaturile devin moi si placute la atingere

Primul motiv pentru care balsamul de rufe nu trebuie evitat in a fi folosit pentru spalarea rufelor este dat de faptul ca acesta contribuie la obtinerea unor tesaturi mai moi. Rezultatul este dat de haine, lenjerii de pat si lenjeria intima mult mai placute la atingere, in contact cu pielea. Inclusiv persoanele cu o mai mare sensibilitate a pielii vor putea sa simta cat de confortabil este sa atingi rufele spalate si clatite cu balsamul de rufe.

Scurteaza timpul necesar pentru uscare

Un al doilea motiv pentru care merita sa investesti in balsamul de rufe este dat de reducerea timpului necesar pentru uscarea rufelor. Mai ales in lunile reci si cu multe ploi ale anului, atunci cand uscarea rufelor spalate este mai dificil de realizat, folosirea balsamului de rufe se poate dovedi de mare ajutor. Acest lucru este rezultatul faptului ca balsamul de rufe contribuie la accelerarea evaporarii apei din fibrele textile.

Hainele isi mentin culoarea

Atunci cand cumperi balsam rufe pentru spalarea materialelor textile nu doar ca oferi mai mult confort, dar investesti in prelungirea duratei de utilizare a hainelor respective. Prin utilizarea constanta a balsamului de rufe, hainele si tesaturile isi vor pastra pentru mai mult timp culoarea initiala. In plus, vei putea obtine haine care vor avea o stralucire aparte prin faptul ca se va obtine un strat de protectie al fibrelor textile, strat ce asigura reducerea abraziunii in procesul de spalare.

Prelungirea duratei de viata a hainelor

Un alt motiv care te poate convinge sa folosesti balsamul de rufe la fiecare spalare se refera la contributia acestuia in prelungirea duratei de viata a tesaturilor. Cu ajutorul balsamului de rufe forma tesaturilor si aspectul acestora va rezista timp indelungat. Acesta este rezultatul obtinerii unor fibre mai netede, care sunt mai putin expuse la frecare. Chiar si atunci cand utilizezi un detergent profesional rufe, balsamul completeaza procesul, oferind protectie si un plus de finete materialelor.

Acestea sunt principalele motive care te pot convinge ca un balsam rufe aduce o multime de avantaje cand vine vorba despre spalarea rufelor si a tesaturilor. In cazul in care folosirea balsamului de rufe nu face parte din rutina spalarii hainelor, poti sa analizezi oferta de astfel de produse si sa gasesti balsamul de rufe potrivit. Exista o multime de variante in oferta cu produse din categoria balsam de rufe, oferta care poate fi consultata pe detergentprofesional.ro.

Ne poti gasi pe Facebook la Solutii Profesionale si pe Instagram la @detergentprofesional.ro, unde te asteptam cu detalii suplimentare si oferte exclusive!

balsam de rufe balsam rufe detergent profesional rufe