Patutul din lemn pentru copii, o mica bijuterie

 



Din acest motiv au construit patuturi din lemn masiv, cu finisaje de exceptie, realizate fie in nuanta lemnului natur fie vopsite in culori potrivite diferitelor nuante de mobilier pentru a putea fi accesorizate in orice stil de amenajare interioara. Aspectul estetic impecabil le ofera originalitate. Pe langa design, creatorii patuturilor din lemn au gandit fiabilitatea maxima in manevrare, unele modele fiind accesorizate cu roti.



            Patutul lemn cu laterala culisanta Tomi XI natur este realizat din lemn natur de pin vopsit in lacuri ecologice. Finisajele perfecte ii asigura un design impecabil, iar functionalitatea este fara cusur. Se livreaza in elemente ce se monteaza pe baza unei schite si este rezistent la rabatari si la ajustari ale inaltimii multiple. Dimensiunile standard exterioare sunt 124 x 65 x 90 cm, iar pentru saltea dimensiunea adecvata este de 120 x 60 cm, indiferent de grosimea acesteia.



            O alta varianta de patut realizata din lemn pentru bebelusi si copiii mici este modelul „Kasper Natur” confectionat din lemn masiv de brad in combinatie cu PAL. Nuanta naturala permite accesorizarea cu orice tip de mobilier, iar ajustarea pe inaltime a pozitionarii saltelei ca si rabatarea lateralelor reprezinta o oportunitate in utilizare. Este realizat la dimensiuni standard, 124 x 65 x 90 cm, cu posibilitate a utilizarii saltelutei din orice tip de material datorita barelor de sustinere a acesteia care ii asigura ventilarea continua.



            Patutul din lemn „Tomi XIV color” se remarca prin combinarea perfecta a doua nuante disponibil in trei variante de imbinare cromatica. Structura sa stabila din lemn permite utilizarea acestuia pana cand copilul implineste 6-7 ani. Se poate regla pe trei nivele de inaltime si nu se livreaza cu saltea sau cu alte accesorii. Lateralele sunt rabatabile pentru accesul mai usor in pat atunci cand copilul este mai mare sau doriti sa lipiti patutul de cel al adultilor.



            Patutul pentru copii model „Natur cu sertar + Saltea Cla” este realizat din lemn de brad vopsit cu lacuri ecologice pentru rezistenta la factorii de mediu si un design elegant. Structura sa stabila permite asezarea saltelei pe trei nivele de inaltime adecvate varstei si nevoilor copilului. Este realizat cu sertar de depozitare cu doua compartimente in partea inferioara, astfel incat sa faciliteze pastrarea ordinii in camera. Acest model de patut se livreaza cu saltea din spuma poliuretanica si husa detasabila si lavabila, iar lateralele sunt rabatabile.



            Un alt model de patut cu sertar este varianta „Bruni cu sertar + Saltea”. Nuanta inchisa a acestuia se accesorizeaza cu mobilierul wenge realizandu-se astfel o amenajare moderna a incaperii. Structura sa este din lemn de brad vopsit in lacuri si vopsele ecologice, se poate regla pe 3 nivele de inaltime si este accesorizat cu sertar generos cu doua compartimente. Culisarea sertarului este silentioasa. Pachetul contine si o saltea tip sandwich cu doua straturi de fibra de cocos si partea mediana din burete cu fermitate adecvata, livrata in husa lavabila cu fermoar.