Surprize placute pe Store.IrinaReisler.ro! Cadouri de calitate – produse PostQuam pentru ingrijirea tenului, corpului si parului cu pret redus, cu ocazia sarbatorilor de Florii si Paste

Store.IrinaReisler.ro iti propune cadouri de calitate, pe care sa le oferi, cu drag, de Florii si de Paste. O noua promotie te asteapta in cadrul magazinului nostru de cosmetice profesionale, de care te invitam sa profiti, pana pe data de 13 aprilie.



Asadar, in perioada 01/04/2015 - 13/04/2015, pe Store.IrinaReisler.ro vei gasi cosmetice PostQuam pentru ingrijirea tenului, corpului si parului, la pret redus, pentru cadouri inspirate, perfecte. Produsele PostQuam pot fi achizitionate cu discounturi mari, intre 10 si 30%. Iata cateva din ideile noastre de cadouri de calitate, cu care te asteptam in cadrul magazinului nostru de cosmetice:



CRIO GEL - gel anticelulitic, ce produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii. Totodata, efectul termic de racire produce compactarea tesutului, reducind numarul de centimetri, pe zona tratata. Rezultatele sunt spectaculoase si vizibile, inca de la prima utilizare a produsului.



REAFFIRMING CREAM,  crema pentru remodelare corporala si pentru tonifiere, cu efecte rapide si spectaculoase. Combate lasarea pielii si a tesuturilor, tonifiaza pielea afectata de curele de slabire sau de trecerea anilor, previne si trateaza vergeturile, reda elasticitatea pielii si restructureaza tesuturile. Reduce, in mod spectaculos, numarul de centimetri, pe zona tratata, prin liftingul tesutului.



MOULDING CREAM, crema anticelulita profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sint rapide si spectaculoase.



THERMA GEL, tratament anticelulitic profesional cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Efectul termic este bland si usor de suportat.



Cosmeticele PostQuam pentru ingrijirea tenului, corpului si parului, aflate la reducere, in cadrul campaniei noastre promotionale de Florii si Paste, pot fi vizualizate, in intregime, in cadrul paginii dedicate de promotie.



Daca vrei ca, inainte de cumparare, sa vezi produsele noastre, te asteptam in magazinul nostru fizic, din Strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D, sector 5, langa Business Opera Center. Te asteptam cu drag sa ne calci pragul si sa te bucuri de cele mai inspirate cadouri de Florii si Paste.



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

postquam cosmetice postquam ingrijirea corpului ingrijirea tenului promotii cosmetice