Cum ne alegem ceasul de mana potrivit?

    Ceasul este si va fi cel mai veritabil aliat al nostru. Traim intr-o lume in care timpul este unul dintre cei mai importanti factori, motiv pentru care de-a lungul timpului am cautat solutii care sa ne indice in mod eficient timpul. Ceasurile de mana au devenit in acest sens atat accesorii elegante cat si practice avand in vedere utilitatea de care dau dovada.


    Alegerea ceasului de mana devine o alegere din ce in ce mai dificila pe fondul aparitiei unui numar impresionant de ceasuri de mana avand diferite forme, marimi si functionalitati. Un ceas de mana ales corespunzator iti va completa tinuta intr-un mod placut, iti va oferi simultan incredere si siguranta, avand in vedere faptul ca va fi practic imposibil sa pierzi notiunea timpului cu un astfel de accesoriu. Iata cateva sfaturi utile pe care le poti avea in vedere atunci cand iti cumpri un ceas.









Ceasuri barbatesti - Bestwatch.ro





 Cele mai importante aspecte ale alegerii unui ceas bun sunt date in principal de forma carcasei acestuia, mecanismul si rspectiv pretul. La ora actuala exista o varietate larga de ceasuri care pot arata excelent pe mana dumneavoastra.    Orice ceas existent la ora actuala are fie un mecanism de functionare de tip quartz fie mecanic. Cele de tip quartz au avantajul ca sunt mai ieftine si ceva mai exacte, in timp ce ceasurile de mana de tip mecanic au avantajul unor finisaje excelente completand in mod practic o tinuta eleganta. Singurul dezavantaj in acest caz fiind preturile ceva mai ridicate.



    Ceasurile de la Bestwatch.ro pot avea forme diferite iar in functie de preferintele dumneavoastra puteti alege o forma a carcasei rotunda care este si cea mai des intalnita, dreptunghiulara care se potriveste excelent in cazul in care doriti sa adoptati un stil vestimentar office sau respectiv patrata pentru ceasurile ceva mai sofisticate. Puteti face alegerea si in functie de gusturile pe care le aveti dumneavoastra. In cazul in care forma rotunda vi se pare mult prea clasica puteti opta oricand pentru celelalte doua.


    Cureaua sau bratara joaca de asemenea un rol foarte important, mai ales atunci cand adoptati un stil vestimentar mai elegant. In cazul in care brtara metalica vi se pare lipsita de confort, optati pentru o curea eleganta din piele care de asemenea va poate completa tinuta eleganta.


    Materialul carcasei poate de asemenea reprezenta un criteriu pe care il puteti avea in vedere. In general ceasurile de mana de ceramica sunt foarte rezistente la zgarieturi insa au preturi ceva mai ridicate, in timp ce otelul inoxidabil, care este de departe unul dintre cele mai utilizate materiale in industriile producatoare de ceasuri, are un raport calitate-pret excelent.


 

ceasuri