Etienne Shoes recomanda top 5 tipuri de pantofi cu toc

Etienne Shoes este un producator romanesc de incaltaminte de dama din piele naturala ce ofera posibilitate de a confectiona o pereche de pantofi la comanda in functie de nevoile clientilor.

Orice femeie stie ce inseamna pantofi cu toc, si fiecare dintre noi are macar o pereche in colectia sa de incaltaminte. Insa ceea ce multe dintre femei nu stiu este ca pantofii cu toc sunt doar o categorie generala de incaltaminte, care contine, insa, diverse tipuri de pantofi. Acum ai ocazia sa faci cunostinta cu cinci dintre cele mai cautate tipuri de pantofi cu toc.

Pantofii Stiletto Etienne

Denumirea acestor pantofi vine de la cuvantul stiletto, care in limba engleza definea un cutit. Acest lucru se datoreaza formei tocului, care este inalt si subtire. Acest tip de pantofi se afla in topul preferintelor femeilor, datorita elegantei si senzualitatii pe care le ofera. In general, tocurile pantofilor stiletto sunt intre 5 si 25 de centimetri.

Platforme

Platformele sunt acei pantofi cu toc, la care se adauga o platforma, pentru a inalta pantofii, care au un toc destul de inalt. Aceasta platforma atasata pantofilor le ofera un confort sporit, pentru a ajuta femeia sa paseasca mai usor. Platforma ofera o pozitie mai confortabila pentru picioare, eliminand astfel durerile si problemele cauzate de tocul inalt.

Pantofi peep toes

Cunoscuti de asemenea drept pantofi decupati, pantofii peep toes au tocul inalt si varful decupat, lasand afara doua sau trei degete. Acesti pantofi pot fi cu usurinta asortati atat unor tinute elegante, de seara, cat si unor tinute casual.

Pantofi Pumps

Pantofii pumps sunt asemanatori pantofilor stiletto, diferenta fiind data de forma tocului si a varfului. La pantofii pumps, tocul este putin mai gros decat la pantofii stiletto, iar varful pantofilor este rotunjit. Acest tip de pantofi cu toc este potrivit pentru a fi purtat atat la birou, cat si la ocazii speciale.

Pantofi Wedges

Acesti pantofi au talpa ortopedica si o ajuta pe femeia care ii poarta sa se simta mai confortabil in timpul mersului. Pe langa confortul oferit, acesti pantofi creeaza impresia unor glezne mai subtiri.

Pentru mai multe informatii si modele, contactati-ne pe: www.etienne.ro 0733 609 750

http://www.etienne.ro

Facebook atelier de pantofi Etienne Shoes