Nailshop.ro ofera seminarii gratuite pentru manichiuri reusite

Iti place sa ai unghiile colorate si deja faci manichiura tuturor prietenelor? Pui si unghii false sau iti place mai mult manichiura clasica? Cu orice tip de produs ți-ar face plăcere sa lucrezi, magazinul online Nailshop.ro iti ofera si iti pune la dispoziție tot ceea ce iti trebuie!



Site-ul Nailshop.ro acopera o gama larga de produse pentru realizarea si intretinerea de manichiuri cu gel. Ajuns astazi la peste 4300 de produse, magazinul a inceput in 2008 cu o oferta  relativ redusa, fiind insa inca de la inceput un lider in domeniu, intr-o perioada in care domeniul unghiilor tehnice in general și a celor false in particular se afla intr-un stadiu incipient. Pe Nailshop.ro ai ocazia de a găsi de a te delecta cu o gama variata de produse, printre care: kituri pentru unghii false, lampi UV pentru unghii cu gel, lacuri, geluri si prafuri de portelan, tipsuri si unghii false, pile electrice cu rezerve de freze si capete, vopsele acrilice, pensule, instrumente pentru nail art, precum si produse de ingrijire sau pentru manichiura si pedichiura SPA. Multe dintre acestea provin de la brandul 2M, care ofera numeroase produse folosite frecvent in saloane profesioniste, precum gelurile „3 in 1”, ”Master Shine” sau „Multi Base”. Daca esti inca la inceput, nu iti fa probleme, pe site te asteapta diverse variante de kituri pentru unghii cu gel, care contin tot ce iti trebuie intr-un singur pachet: 2 tipuri de pile, 2 tipuri de buffer, o lampa UV simpla, 4 tipuri de gel, primer, lichid de fixare, pensula si sablon. Fiecare dintre aceste produse se pot desigur cumpara si separat, oferta fiind potrivita diverselor nevoi, singura limita fiind imaginatia ta debordanta!



Dincolo de magazinul online, echipa Nailshop.ro isi propune sa indrume persoanele care vor sa isi inceapa o cariera sau sa afle mai mult despre domeniul manichiurii. Concursul de nail art, aflat in 2015 la a treia editie , premiaza creativitatea, iscusinta si tehnica ireprosabila in realizarea de modele speciale. Tema actualului concurs național este „Parfum de primavara”, marele premiu fiind un loc GRATUIT in cadrul primei editii a unei tabere de excelentă în unghii false. Aceasta va avea loc In luna iunie (mai precis intre 1 și 5 iunie), în stațiunea Vadu Crisului din judetul Bihor, într-o locatie de-a dreptul feerica. Vei avea astfel ocazia de a deveni o adevarata specialista in domeniul unghiilor false, concurand de asemenea si pentru obtinerea unei certificari de ''Master Tehnician''.



Datorită organizarii de seminarii gratuite, cursuri si tabere de specializare, din ce in ce mai multe persoane ajung sa aiba acces la informatii si tehnici noi, care le ajuta în mod automat sa creeze manichiuri reușite, spectaculoase, imprumutand în timp filosofia celor de la Nailshop.ro, filosofie ce propune doar produse si servicii la standarde de excelenta.



 



Powered by SEO monitor