IT Genetics aniversează 9 ani de activitate cu 9% discount la orice comandă!

IT Genetics, unul dintre cei mai importanţi distribuitori locali de echipamente profesionale şi furnizor de soluţii AIDC & POS, aniversează astăzi, 8 martie 2016, 9 ani de activitate, 9 ani de când oferă clienţilor soluţii personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi şi pentru a răspunde celor mai exigente cerinţe în domeniul punctelor de vânzare, al identificării şi colectării automate de date.


Totodată, cu această ocazie IT Genetics lansează campania ”Astăzi, 8 martie, la IT Genetics cifra vedetă este 9” prin care oferă un discount de 9% pentru toate comenzile plasate în ziua aniversării. Reducerea se aplică la toate produsele de pe www.itgstore.ro, pentru comenzile plasate pe 8 martie 2016, fără a exista limită minimă de comandă.   


De-a lungul celor 9 ani de activitate IT Genetics și-a îndeplinit și depășit obiectivele propuse, atingând la finalul anului 2015 cifra de afaceri de 2,5 milioane de euro, un număr de 10.000 de clienți si aproape 100 de parteneriate cu companii de renume din industriile AIDC și POS.



Prin cele zece categorii de produse de pe www.itgstore.ro: imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, terminale mobile, sisteme POS, imprimante de carduri, echipamente wireless, echipamente de birou, consumabile şi accesorii, software, servicii de imprimare - clienţii pot descoperi în portofoliul IT Genetics echipamentele și soluțiile software necesare eficientizării oricărui business, indiferent de domeniul în care activează (HoReCa, Retail, Logistică, Transporturi, Manufactură, Sănătate, Educație, Financiar-Bancar, Utilităţi etc.).



 



 



Despre IT Genetics:



Cu o experiență de 9 ani pe piața din România în domeniul AIDC & POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producători globali consacrați și furnizor de sisteme integrate, menite să eficientizeze procesele operaționale îngreunate, să optimizeze activitatea și productivitatea companiilor. Pe www.itgstore.ro clienții vor descoperi un portofoliu de soluții hardware și software cu o paletă largă de aplicabilitate (soluții de tipărire și etichetare, de urmărire și scanare, de identificare și control al accesului, soluții POS si de infrastructură wireless).






Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor soluții personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi și pentru a răspunde celor mai exigente cerințe în domeniul punctelor de vânzare, al identificării și colectării automate de date.