Colecția de ochelari de soare Polaroid 2016 este disponibilă acum pe Lensa.ro

Începand cu cea de-a 3-a săptămână a lunii februarie, o nouă colecție de ochelari de soare Polaroid este disponibilă pe www.Lensa.ro .



Peste 200 de modele de ochelari de soare marca Polaroid pot fi achiziționati acum, Lensa.ro devenind astfel printre primele magazinele online care oferă noua selecție clienților din România.



Polaroid – o istorie de peste 75 de ani de democratizare a vederii perfecte



Polaroid Eyewear produce ochelari de soare polarizați cu un nivel ridicat de protecție UV și o calitate excepțională. Cu un scop declarat de a oferi tot mai multor oameni experiența și confortul excelent al lentilelor polarizate, Polaroid oferă și va oferi întotdeauna lentile polarizate fără un cost suplimentar pentru clienți.



Noua selecție disponibilă pe www.Lensa.ro cuprinde linii de design pentru orice ținută: elegant-chic, casual, sport dar și produse specializate: ochelari de soare pentru condus, pentru pescuit sau cu adaptare pentru purtatori de ochelari de vedere.



Cu prețuri medii cuprinse în intervalul 180-250 RON, ochelarii de soare Polaroid reprezintă o alegere ideală pentru clienții atenți la calitate, stil dar și la buget.



Despre Lensa.ro



Lensa.ro este un magazin online ce-și propune să schimbe percepția clienților asupra produselor de optică, cu un accent ridicat pe partea de fashion ce completează într-o notă emoțională latura practică a produselor comercializate.



Lansat în 2013, website-ul se impune rapid ca prima alegere în ceea ce privește oferta de lentile de contact cosmetice. Începând cu 2014 au fost introduse categoriile de lentile de contact cu dioptrii și ochelari de soare, iar din 2015 site-ul oferă o selecție de peste 300 de modele de rame de vedere.



Printre cele mai cunoscute branduri de ochelari care se pot achiziționa de pe Lensa.ro : Polaroid, Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Carrera, Boss Orange.