Rasfatul dupa baita

In primele luni de viata bebelusul doarme mult, iar cand este in stare de veghe adesea sta culcat alternativ pe o parte sau pe alta. Nevoia sa de miscare poate fi satisfacuta prin baita zilnica, reprize de bai de aer, momente in care bebelusul este complet dezbracat, asigurand o aerisire a porilor pielii, dar si prin masaje delicate ale muschilor picioarelor, ai spatelui si ai mainilor. Astfel, corpul se tonifiaza si activitatea celui mic se diversifica.



            Rolul cel mai important il are fara indoiala baia zilnica! Realizata in mediu ambiental placut, cu temperaturi de peste 20 de grade, va reprezenta un adevarat rasfat pentru bebelus. Dupa baita, acesta trebuie pregatit pentru somn. Corpul trebuie sters prin tamponare cu prosoape delicate la atingere si mai ales, perfect igienizate. Aceasta activitate se poate realiza pe o masuta de infasat sau pe pat, astfel incat corpul celui mic sa fie corect pozitionat, excluzandu-se rostogolirea sau caderea accidentala a acestuia.



            Pentru a reusi in timp record stergerea corpului bebelusului cu material adecvate, va segeram cateva tipuri de prosoape pentru baie special create pentru copiii de 0-1 an. Ele pot fi achizitionate individual sau in seturi de 3-5 bucati, in functie de preferinta si model.



            “Prosopul de baie bebe cu capison” este accesoriul ideal pentru momentele in care bebelusul iese din baita. Realizat cu dimensiuni generoase, 100x100 cm, are doua fete: una din textura de bumbac 100% cu capacitate de absorbtie rapida a apei, cealalta fata fiind din polar ce are menirea de a pastra temperatura adecvata a corpului pana la imbracarea bebelusului. Designul este personalizat coloristic, iar pe capisonul din bumbac menit sa pastreze caldura sunt brodate diverse elemente specifice celor mici: fluturi, flori, buburuze, etc. Prosoapele de acest tip sunt disponibile in diferite variante coloristice. Este importanta pastrarea lor in perfecta igiena, nu se vor spala impreuna cu prosoapele adultilor, motiv pentru care este necesar sa dispuneti de cel putin 3 bucati de schimb.



            Un alt tip de prosop pentru bebelusi si copiii mici realizat din material de bumbac100% si dublat cu o parte material polar si accesorizat cu capison este „Prosop de baie bebe cu capison Easy Care – Duetbaby”. Disponibil in variante coloristice diferite, are finisaje dantelate pe margini si proprietati de igienizare perfecte prin spalare chiar la 30 grade.



            Varianta „Prosop de baie cu gluga Happy Bej” este realizat integral din bumbac 100% si accesorizat cu elemente decorative maro pe gluga. Dimensiunile acestuia sunt de 76 x 76 cm si poate fi utilizat cu succes ori de cate ori este necesar.



            Alte variante de prosoape de baie cu capison destinate copiilor cu varste de 0-1 an sunt disponibile in cinci variante coloristice, au broderii ce personalizeaza fiecare model si au finisaje dantelate pe margini. Dimensiunile lor sunt 80X80 cm si se pot achizitiona individual sau in seturi de 5 bucati in nuante diferite. Textura delicata din bumbac absoarbe rapid apa si da o senzatie de catifelare pe pielea copilului dupa baita.