Le Jardin des Enfants din Micul Paris. Gradinita cu programa franceza din luna noiembrie



Programul scolar este reglementat de Ministerul Educatiei Franceze, care determina inclusiv numarul saptamanilor de activitate.

 

Anul scolar cuprinde cel putin 36 saptamani, repartizate in 5 perioade de activitate si permite astfel o mai buna structurare si organizare a activitatilor desfasurate. Inscrierile sunt acceptate pe intreg parcursul anului scolar.

 

“Le Jardin des Enfants” se adreseaza copiilor cu varsta intre 20 luni si 4 ani, acestia fiind repartizati pe grupe in functie de varsta.

 

“Am vrut sa deschid aceasta gradinita din dragostea pentru copii pe care o port dar si pentru a oferi copiilor din Romania sansa unei educatii similare cu cea a copiilor din Franta, in virtutea afinitatilor culturale care leaga cele doua popoare si culturi” afirma Diana Oliviera, director general.

 

Programul educativ se bazeaza pe 5 mari domenii de activitate:

“Insusirea limbajului”, “a deveni elev”, “exprimarea prin intermediul corpului”, “descoperirea mediului inconjurator” si “a percepe, a simti, a crea”.

 

Copii sunt incojurati de o multitudine de jocuri si jucarii. Ei participa zilnic la numeroase activitati educative, special pregatite si organizate pentru a facilita o aimilare spontana si rapida.

 

Ritmul activitatilor de invatare si intreaga organigrama a gradinitei (spatiul, organizarea si succesiunea activitatilor), urmaresc stimularea intelectului celor mici si pregatirea in mod natural pentru viitoarea lor scolarizare.

 

“Le Jardin des Enfants” urmareste prin intermediul personalului calificat si specializat in limba si educatia franceza, sa valorifice cu maiestrie incredibila capacitate a copiilor de varste mici de a invata si aprofunda o limba straina.

 

Dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor, precum si fructificarea spontana a acestei perioade favorabile asimilarii muzicalitatii unei limbi straine, fac din “Le Jardin des Enfants” un loc ideal pentru dezvoltarea unui copil modern si pregatit provocarilor mileniului al III – lea.

 

Pentru mai multe informatii accesati: www.jardin-enfants.ro

 

www.jardin-enfants.ro

office@jardin-enfants.ro

gradinita gradinita limba franceza