LadyShopro instituie taxe de livrare 0 la comenzile de lenjerie intima

 

 

Constanta, 21 martie 2010: LadyShop.ro, magazin online de lenjerie> intima de calitate, anunta renuntarea la taxele de livrare pentru produsele comandate si achizitionate prin plata cu cardul sau transfer bancar pana la data de 01.10.2010. Prin aceasta promotie, LadyShop doreste sa vina in intampinarea vremurilor dificile si, de asemenea, sa se alinieze la ultimele tendinte ale magazinelor online din strainatate. Aceasta masura nu va duce la cresterea preturilor produselor de pe site in vederea acoperirii cheltuielilor cu transportul, promotia desfasurata de LadyShop fiind una ce doreste cu adevarat sa ajute cumparatorii.

 

 

 

Taxele de livrare pentru comenzile de peste 200 lei si pentru comenzile achitate prin transfer bancar sau plata cu cardul, indiferent de valoarea lor, raman de 0 lei. Pentru produsele platite prin ramburs (in valoare de pana la 200 lei), taxa de livrare este de 20 lei. Pentru siguranta clientilor, LadyShop are implementat sistemul de securitate SSL, prin care se pot transmite in siguranta date confidentiale, precum datele de pe cardul de credit. SSL nu este doar un protocol, ci este privit ca un standard de catre Internet Engineering Task Force.

 

 

 

Produsele achizitionate sunt livrate la domiciliu, in 24 ore, prin curierat rapid.  

 

 

 

LadyShop.ro este un magazin online, multibrand, care ofera o selectie variata de lenjerie intima pentru femei, de calitate exceptionala, confortabile si la preturi accesibile. Lenjeria intima comercializata este realizata de producatori de top din Europa, precum Ava Lingerie, Axami, Kinga, Gorteks, Eldar, Linea Maxima – Gaia, s.a si consta intr-o gama diversa de sutiene, chiloti, corsete, portjartiere, camasi sau maieuri. Magazinul online ofera si lenjerie speciala pentru viitoare si actuale mamici (Alles) si de asemenea, seturi deosebite pentru mirese (Gracya). Alaturi de lenjerie intima, magazinul prezinta si alte articole pentru femei, precum esarfe, costume de baie, ciorapi sau accesorii pentru lenjerie intima. Pentru mai multe informatii vizitati www.ladyshop.ro.

 

 

 

 

lenjerie intima magazin online fara taxe de transport lenjerie