Vision Expo System schimba jocul pe piata materialelor publicitare

La fiecare targ sau expozitie predomina acelasi gen de standuri, putem spune clasice, in care sunt impartite flyere si brosuri si care ies cu greu in evidenta. Sunt, insa, mereu prezente si acele nave amiral ale standurilor, care atrag privirile si te fac sa te opresti macar pentru cateva secunde pentru a vedea ce companie se prezinta intr-un mod ingenios.

Astfel de standuri au in spate o echipa creativa care s-a bazat nu doar pe sistemele clasice de prezentare, dar si pe inovatie, idei noi si ultimele tehnologii din domeniu, furnizate de companii care cauta mereu sa ofere ceva nou pe piata. O astfel de companie este Vision Expo System care si-a propus inca de la infiintare sa contribuie esential la crearea unor standuri expozitionale care sa imprime un stil nou modului de prezentare a unor produse sau servicii, indiferent de context.

Compania ofera produse inedite care au intrat in portofoliu si se remarca prin simplitatea in utilizare si flexibilitatea in ceea ce priveste posibilitatile de personalizare cum ar fi Pop Up Desk, Feather Flags de diferite dimensiuni sau Broshure Desk cu un sistem ingenios de pliere sau roll up double ce permite afisarea unei imagini pe ambele parti. 

Vision Expo System dispune de propriul departament de creatie si proiectare. Iar cand produsele din stoc nu ofera suficiente solutii pentru ideile creative ale echipei de marketing, sunt realizate machete speciale sau produse noi care sa sustina imaginile.

Toate produsele din portofoliul companei pot fi vizualizate intr-o maniera extrem de atractiva pe noul site lansat al brandului Vision, in care intreaga echipa s-a implicat in mod activ pentru a sustine acest proiect online realizat cu un buget generos de 55,000 de Euro. Gama de produse Vision contine sisteme Roll-up, pereti Pop-up, standuri de brosuri, catarge de steaguri si standuri  de tip pop-up. Toate produsele sunt gandite si proiectate pentru a fi usor de asamblat si de transportat. 

Vision Expo System ofera solutii complete si complexe, de la proiectare a unor solutii conform nevoilor specifice ale clientului pana la printare personalizata, livrare si montaj. Pentru solicitari speciale, echipa de creatie si proiectare sta la dispozitie cu idei, propuneri si solutii.

Compania Vision Expo Systems a fost lansata la initiativa unui grup de tineri antreprenori romani cu o viziune larga asupra viitorului industriei publicitare si este condusa de o echipa de management cu experienta in domeniu.

Powered by SEO monitor