La vita e velo, magazinul de biciclete care te invita la un ceai

La vita e velo, cel mai chic magazin de biciclete si accesorii pentru ciclism din Bucuresti, lanseaza modele exclusiviste de biciclete impreuna cu servicii de consultanta intr-o ambianta deosebita de ceainarie-cafenea.

La vita e velo este importator oficial al unor marci de biciclete precum Brompton, Electra si Pashley, o selectie de biciclete de foarte buna calitate, cu traditie, premiate la nivel mondial pentru originalitate si design. Magazinul care ofera posibilitatea de a comanda online, dar si de a vedea si testa bicicletele in showroom, ofera si o gama de accesorii Brooks si Yakkay.

Clientii La vita e velo pot remarca stilul diferit de abordare al magazinului-cafenea din zona Kiseleff- Aviatorilor de pe strada Emanoil Porumbaru nr. 72. Clientii primesc consultanta gratuita si sunt sfatuiti sa aleaga bicicleta care se potriveste cel mai bine nevoilor si stilului de viata. Spre exemplu, veti putea alege o bicicleta pliabila Brompton, multiplu medaliata de catre Printul Consort si regina Marii Britanie pentru inovatie, design si antreprenoriat, potrivita pentru cei care folosesc zilnic bicicleta pentru a merge la serviciu sau in plimbari de weekend. Fanii bicicletelor elegante vor gasi modele fabricate manual in Marea Britanie marca Pashley, o companie cu traditie, iar sportivii si fanii mountain bike pot alege biciclete rezistente BMX sau cross de la Saracen.

Un alt model comercializat de La vita e velo si preferatul multor clienti este bicicleta americana Electra, un cruiser modern usor de condus si foarte eficient. Oricare din cele trei modele poate fi incercat la o cafea de la Delicatese Florescu sau la un ceai de la Joe`s Tea Co. la adresa Emanoil Porumbaru nr. 72 in fiecare zi de la 9 la 20:30.

Orice bicicleta de la La vita e velo beneficiaza de service, reglaje, reparatii si intretinere direct la magazinul cafenea al companiei, iar biciclistii vor gasi o gama intreaga de accesorii chic de calitate precum castile Yakkay din Danemarca.

La vita e velo exista inca din 2007 si este detinuta de sotii Ionut si Elena Sauca, care selecteaza personal fiecare model de bicicleta. Mai multe detalii pe www.lavitaevelo.ro.

Powered by SEO monitor