Soft Step te invata sa dansezi la orice varsta

Fie ca ai nevoie de miscare sau ca trebuie sa inveti valsul miresei intr-un timp foarte scurt, membrii echipei Soft Step, una din cele mai cunoscute scoli de dans din Bucuresti, te vor initia in tainele dansului. Soft Step organizeaza cursuri de dans in Bucuresti pentru toate categoriile de varsta si pentru orice nivel.

Copiii intre 6 si 12 ani pot lua parte la cursurile de dans modern unde vor invata mai multe tipuri de dans sau pot sa puna bazele sportului de performanta la un curs de dans sportiv standard (Vals lent, Tango, Vals vienes, Slow fox si Quick step) si Latino-American (Samba, Cha Cha, Rumba Paso Doble sau Jive). Copiii vor face miscare, isi vor dezvolta urechea muzicala, tinuta, postura si coordonarea intr-un mod distractiv care le stimuleaza abilitatile si talentul.

La Soft Step poti sa inveti sa dansezi la orice varsta. Daca urmeaza sa te casatoresti poti sa mergi la cursurile de dans pentru nunta unde vei invata cu siguranta valsul miresei si alte dansuri sau poti sa intri in una din grupele private de dans pentru adulti. Soft Step este si prima scoala de dans care a introdus cursuri pentru seniori, in care se danseaza cu acelasi entuziasm ca la celelalte grupe.

Scoala de dans Soft Step este condusa de Roxana Codreanu si Andrei Duca, castigatorii Cupei Romaniei la Dans Sportiv, antrenori si arbitrii, impreuna cu instructorii si dansatorii de performanta Ana-Maria Duca si Lucian Codreanu. Instructorii au experienta de peste 17 ani in acest domeniu fiind pasionati de dans si muzica. Acestia tin cursuri aproape in fiecare seara in mai multe locatii din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii sau pentru a te inscrie la unul din cursurile de dans poti suna la 0722.145.572 si 0724.413.617 sau intra pe site-ul www.softstep.ro, iar pentru informatii despre noile grupe de dans, evenimente sau poze si materiale video puteti urmarii Soft Step pe Facebook. Vino sa incepi un nou capitol din viata ta in care sanatatea, distractia si dansul merg mana in mana.

Powered by SEO monitor