Erfi.ro iti ofera consiliere specializata si service post-vanzare

Erfi.ro isi doreste sa fie mai mult decat un magazin online cu produse pentru copii. De aceea pe Erfi.ro vei gasi nu doar articole de calitate pentru copil, ci si consiliere din partea personalului specializat si service post-vanzare pentru produsele achizitionate.



Construit pentru parintele modern cu timp limitat, dar care doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau, Erfi.ro comercializeaza articole de calitate la un pret corect. In oferta Erfi vei gasi patuturi, balansoare, carucioare pentru copii si carucioare 3 in 1 foarte utile tie si confortabile pentru cel mic, scaune auto pentru copii, interfoane si videofoane, articole de botez si hainute, dar si jucarii pentru bebelusi si jucarii educative.



Ceea ce Erfi iti ofera in plus este interesul echipei pentru ca tu sa alegi produsele care ti se potrivesc. Echipa cunoaste atributele, avantajele si dezavantajele produselor comercializate si te poate ajuta sa alegi cea mai buna varianta, care sa corespunda si asteptarilor tale sau ale copiilor. Echipa de suport te va ajuta sa gasesti produsele care se incadreaza in bugetul tau si iti vor oferi asistenta chiar si dupa achizitionarea produselor sau atunci cand intampini o problema.



Erfi.ro este distribuitor oficial in Romania pentru brandurile Graco, Motorola Baby, Angelcare si Maclaren, iar magazinul online te mai ajuta si altfel. Erfi ofera servicii speciale pentru ambalare cadou, felicitare pentru toti clientii, iar daca esti din Bucuresti, vei beneficia de montaj si instalare gratuita pentru articolele de mobilier, pentru carucioare, triciclete, biciclete sau aparatura electronica destinata bebelusilor. Erfi isi doreste ca tu si copilul tau sa va puteti bucura imediat si din plin de produsele achizitionate pentru a va face viata mai frumoasa si mai simpla.



Comandarea produselor de pe Erfi.ro se face extrem de usor, ceea ce este perfect pentru parintii care nu mai vor sa piarda timp prin magazine. Plata se poate face la livrare, online cu cardul sau in rate, iar transportul pentru comenzi in valoare mai mare de 200 de lei este gratuit. In plus, produsele alese de pe Erfi pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare.



Te asteptam pe www.erfi.ro cu haine pentru copii si bebelusi Mayoral, dispozitive monitorizare bebelusi cu preturi de la 186 de lei, carucioare Graco la preturi care incep de la 367 de lei si scaune auto Graco, foarte sigure, cu preturi de la 207 de lei. Tot ce vrei pentru copilul sau bebelusul tau gasesti la Erfi.ro