Cum sa ai cele mai frumoase invitatii de botez

   Venirea pe lume a celui mic este un eveniment extrem de important atat pentru parinti cat si pentru apropiati. Importanta acestui eveniment este data insa si de faptul ca este unul de tip unic, fiecare botez in parte fiind unic chiar daca modalitatile de desfasurare sunt in principal similare. Unicitatea unui astfel de eveniment insa este data de micile detalii pe care cei mai multi aleg sa nu le acorde o prea mare importanta.  



   Spre deosebire de un eveniment major precum este nunta, botezul este ceva mai putin complex insa acest lucru nu inseamna ca deciziile sunt mai usor de luat din pricina faptului ca evenimentul se desfasoara intr-un cadru ceva mai informal. Multi mizeaza pe acest fapt insa nu inseamna ca trebuie sa fim neglijenti atunci cand luam decizii doar pentru faptul ca participantii sunt apropiati de-ai familiei. Unul dintre cele mai complexe magazine online cu invitatii pentru botez, Deluxe-Cards.ro ne spune ce trebuie sa facem pentru a avea cele mai frumoase invitatii de botez.



    Exista o multime de aspecte care pot fi trecute drept necesare atunci cand vorbim despre invitatii atent alese. Unul dintre cele mai importante insa este dat de selectarea culorii acesteia. Botezul prn natura sa nu este foarte restrictiv atunci cand vine vorba despre forme sau culori insa este bine sa tinem cont de cateva reguli in acest sens. Referitor la culoare, putem lua ca si criteriu de selectie principal sexul noului nascaut. Astfel, daca cel mic este fetita, este indicat sa ne indreptam alegerile spre culorile alb in combinatie cu roz sau respectiv rosu. In cazul unui baiat, se pot utiliza combinatii alcatuite din alb si albastru sau respectiv cu verde.







Invitatii botez - Deluxe-cards.ro



    Un alt aspect la fel de important este calitatea hartiei pe care imprimam propriu-zis invitatia. Este recomandat sa alegem o hartie de calitate, care chiar daca este mai scumpa, nu vom fi nevoiti sa trimitem sute de invitatii precum in cazul unei nuti ci eventulal doar cateva zeci. Chair daca poate vizual nu se vor observa diferente notabile, tactil acestea vor face o diferenta majora.



    Design-ul invitatiei este un element deosebit de important astfel ca si acesta va trebui luat in considerare la alegerea unei invitatii. Din acest punct de vedere avem nenumarate posibilitati, insa este recomanda tsa icercam sa o personalizam cat mai mult posibil avand in vedere ca si evenimentul in sine este unic. Simultan insa este recomandat sa nu exageram cu adaugarea elementelor de design pentru a nu compromite imaginea generala a invitatiei.

invitatii botez