Activitati creative, pentru baietii mici

Motivatia este simpla: un copil active si atent va avea de castigat in privinta adaptarii la mediul social, la activitatile din gradinita si in viata sociala in general. Daca un copil este lasat singur, chiar daca este supravegheat de la distanta, nu se va dezvolta intelectual in acelasi ritm ca unul caruia i se vorbeste, este solicitat motric si vizual adecvat varstei. In acest scop va sugeram sa achizitionati una dintre variantele de centre pentru joaca destinate baietilor cu varste de pana la 1 an, fie pentru copilul dvs., fie pentru copilul unei rude sau al unor prieteni. Amplasarea acestora pe dormeza sau pe covor, pe iarba in curte in anotimpul calduros, ii va prilejui celui mic sa interactioneze cu diferite obiecte viu colorate, cu forme diferite, cu elemente sonore adecvate varstei, astfel incat sa perceapa madiul din jur ca pe unul prietenos si familiar.



            Pentru a alege unele dintre cele mai potrivite centre de joaca si activitati pentru bebelusi va invitam sa accesati on line nichiduta.ro. Aici veti decoperi o diversitate de jucarii de acest gen, ce se adreseaza deopotriva fetitelor sau baieteilor sau sunt personalizate coloristic in functie de sex. Pentru a va ajuta in alegerea unui centru de joaca adecvat nevoilor bebelusilor si copiilor mici pe care ii aveti sau ii cunoasteti din randul prietenilor sau ai rudelor, va sugeram cateva modele ce se adreseaza indeosebi baietilor.



            Centrul de joaca “Gaston Cyril” reprezinta o optiune potrivita pentru baietelul care se va juca in camera sa, distrandu-se cu jucariile alb- turqoise suspendate la inaltimi diferite. Suportul confectionat din material moale, delicat la atingere, este impartit in patru pastrate cu imagini sugestive, care il vor determina sa se miste in voie. Bara ajustabila si demontabila are prinse jucarii moi, realizate din material delicat calitativ superior, pentru a nu produce afectiuni copilului. Daca in primele luni priveste jucariile miscandu-se, dupa 6 luni se poate deplasa prin tarare pentru a scoate sunete nostime datorita modelelor aplicate pe saltea. Cand va reusi sa faca singur primii pasi, bebelusul se poate prinde de jucariile atarnate si le va manevra singur.



            Centrul de joaca “Ocean Paradise” de la Cangaroo, ofera un suport cu dimensiuni generoase, doua bare demontabile pe laterale de care sunt prinse jucarii zornaitoare ce produc sunete la atingere, cu care bebelusul se paote juca fie prinzandu-le si miscandu-le, fie distrandu-se cu culorile vii sau cu sunetele pe care le emit jucariile. Cand copilul este mai mare, cele doua bare laterale pot deveni tunelul pe sub care se poate juca impreuna cu prietenii sau singur.



            Centrul de joaca “Big&Big” este realizat din materiale moi si colorate, accesorizat cu elemente laterale ce nu permit rostogolirea accidentala a bebelusului, din care se poate realiza un scaun sau un fotoliu confortabil pentru cel mic. Bebelusul se va distra copios cu pestii colorati atarnati de bara detasabila la inaltimi diferite.



            Pentru parintii care prefera ca bebelusul sa se poata plimba cu usurinta prin locuinta, astfel incat sa fie si in siguranta, dar sa aiba si distractie diferita, pot sa opteze pentru centrul de joaca “Evenflo Bounce & Learn Beach Baby” care permite accesarea a 27 de potentiale jucarii. Parsonalizat coloristic pentru baieti, acest centru ce poate fi utilizat si ca premergator, ii ofera celui mic posibilitatea de a declansa sunete, onomatopee ale diferitelor animale si pasari, cuburi colorate care se misca pe verticala si multe alte activitati cu un efect benefic asupra dezvoltarii intelectuale si motrice a celui mic. Putandu-se regla pe trei pozitii de inaltime, acest centru de joaca este un aliat al parintilor ocupati.



            Accesand nichiduta.ro veti descoperi o mare varietate de produse de acest fel, putand alege si comanda orice produs la orice ora. Fiecare produs este insotit de imagine si informatii complexe.