Scaunele de masina pentru copii

Cei mici trebuie sa aiba un loc bine definit, precizat si de reglementarile rutiere in vigoare. Parintii care se deplaseaza cu autoturismul si transporta si copiii trebuie sa aiba un scaun de masina special realizat pentru acestia. Montarea sa pe bancheta din spate este absolut necesara. Achizitionarea unui scaun potrivit varstei si greutatii copilului se poate face si on line, iar una dintre variantele posibile il reprezinta site-ul http://www.nichiduta.ro/categoria-3/scaune-auto-copii/p1/

            Accesand acest site veti constata ca se poate achizitiona on line, la preturi accesibile, orice model de scaun de masina pentru copii, iar calitatea acestora este incontestabila. Realizate pe structuri rezistente, se adapteaza montarii pe orice tip de autoturism, iar siguranta copilului este garantata atat de centura de siguranta, cu prindere in cinci puncte, dotata cu tetiere, pernite pentru umeri sau centura simpla, in functie de modelul ales, dar si de forma sa ergonomica. Spatarul scaunelor pentru masina poate fi pozitionat in 3-4 pozitii in functie de model, astfel incat confortul celor mici sa fie perfect chiar si in cazul unor trasee mai lungi.

            Modelele de scaune de masina pentru copii sunt realizate in functie de greutatea copiilor si varsta acestora. Diversitatea modelelor specifice fiecarei categorii permit alegerea unui design simplu sau pretentios in culori diferite. Va prezentam cateva modele de succes realizate pentru diferite varste si implicit greutati pe care o sustin in siguranta. Pentru varsta 0-2 ani, greutate permisa pana la 13kg, puteti achizitiona cosuletul “Bodyguard” in gama coloristica diversa, cu maner detasabil si parasolar ce poate fi utilizat si pentru transportul pe brat al bebelusilor in incinta unui magazin, unei sali, altor spatii publice. Acest tip de scaun auto pentru copii se monteaza in sensul contrar directiei de mers, astfel incat copilul sa poata fi permanent observat. Un alt produs la fel de versatil este modelul “Primoviggio sl denim” intr-o culoare unisex.

            Pentru copiii mai mari, modelele scaunelor de masina au un design elegant, sunt confortabile, se monteaza cu usurinta pe bancheta din spate si se adreseaza copiilor cu greutati intre 9-36kg. Tetiera ajustabila pe inaltime, pernitele din zona umerilor, a spatelui si a capului garanteaza nu numai confort pentru copil, ci si rezistenta in cazul unui impact. Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte ofera stabilitate, dar si libertate in miscari. Dintre modelele alese de cei mai multi cumparatori on line va sugeram modelele: “Freemovie Beige”, “Cangaroo Zodiac”, “Junior”, “Baby Max Jett” si multe alte modele certificate UE pe care le puteti vizualiza pe nichiduta.ro.

            Pentru copiii mai mari, cu varsta de 8-12 ani va recomandam unul dintre modelele: ”Viaggio 2-3 Surefix”, “Avanti Coletto” sau “Kids Club Saferty”, realizate in culori diferite. Pentru persoanele care prefera achizitionarea unui scaun auto potrivit varstelor de 3-8 sau 8-12 ani, pot achizitiona modelul “Graco Logico” grupa I sau grupa II. Accesand www.nichiduta.ro veti putea alege modelul preferat, in culoarea dorita, calitate ireprosabila, la pret accesibil.

scaun scaune auto scaune de copii