Camera on board profesionala Helmet Hero HD o oferta speciala de la Actioncameraro



GoPro Helmet Hero HD este o solutie performanta de camera on-board si aparat foto, despre care se poate spune cu usurinta ca este cea mai buna oferta de pe piata.

Pachetul oferit de GoPro include printre altele sisteme de prindere pentru doua casti, camera HD HERO, carcasa de protectie, cablu USB si cabluri Audio-Video, HDTV si baterie reincarcabila. In Perioada 1 Iunie- 10 Iunie 2010, la achizitionarea unei camere GoPro, ActionCamera.ro iti face >cadou< o baterie reincarcabila, care-ti ofera posibilitatea dublarii timpului de inregistrare.

Carcasa de protectie este rezistenta in apa pana la 60 de metri si mai are rolul de a proteja camera impotriva socurilor mecanice. Camera ofera inregistrare profesionala, la 1080p, 960p, 720p si suporta carduri SHDC pana la capacitati de 32Gb. Datorita caracterului de perfectionisti al celor de la GoPro, camera HD HERO poate inregistra sunetul chiar si la viteze de 160 kilometri pe ora.

 

Acum, te poti bucura fara probleme de filmele si pozele facute in timpul aventurii tale pe motocicleta sau bicicleta, stiind ca Helmet Hero HD este mereu acolo sa prinda cele mai bune momente. Viziteaza www.actioncamera.ro pentru mai multe detalii si pentru gama completa de produse pe care le oferim.

camera on board camera video portabila helmet cam