Audionova ofera servicii de personalizare pentru proteze auditive

Audionova, cea mai mare retea din Romania in aparate auditive, ofera servicii de personalizate pentru orice proteza auditiva recomandata de specialistii companiei in urma unei baterii de teste de auz. Prin cele 44 de centre din toata tara, Audionova ofera suport persoanelor cu hipoacuzie redandu-le posibilitatea de a-si auzi copiii sau nepotii, sotii sau sotiile si persoanele cu care intra zilnic in contact si cu care trebuie sa poarte o conversatie.

Audionova a investit in centre moderne dotate cu cea mai avansata aparatura care ajuta la depistarea timpurie a pierderii de auz si la alegerea protezei auditive potrivita fiecarui pacient. Persoanele cu hipoacuzie sau care banuiesc pierderi ale auzului pot efectua un test de auz online pe site-ul audionova sau, cel mai sigur, in unul din centrele Audionova din Romania. Specialistii vor putea determina astfel toate riscurile existente si pot face recomandari privind aparate auditive sau investigatii mai complexe.

Echipa Audionova este selectata cu atentie si ofera consiliere personala astfel incat puteti alege cu incredere aparate auditive care sa vi se potriveasca. Este pusa la dispozitie o gama variata de aparate auditive cu design modern si tehnologii avansate care pot fi personalizate de catre specialistii acusticieni pentru a se obtine rezultate excelente. Aparatele sunt cele mai avansate de pe piata, atat la noi cat si in tarile din vest si amplifica vorbirea reducand zgomotele de fundal. Vocile devin astfel clare, iar conversatiile placute si relaxate sunt din nou posibile.

Protezele auditive sunt discrete, selectate cu atentie si vin la preturi atractive astfel incat sa fie accesibile oricui isi doreste un auz mai bun si implicit o viata mai buna. Aparatele sunt adaptate pentru grade variate de hipoacuzie,diverse situatii si veti primi oricand suport din partea echipei de specialisti Audionova.

Audionova lupta inca din 1999 impotriva hipoacuziei fiind astazi partener strategic si reprezentant unic al companiilor elvetiene Phonak,GN Resound si Beltone. Audionova are cea mai buna echipa de specialisti din Romania si recomanda aparate auditive cu profesionalism. Orice aparat auditiv achizitionat poate fi testat timp de 3 luni si vine cu 2 ani garantie si 5 ani de service asigurati de companie. Audionova este intotdeauna alaturi de tine.

Powered by SEO monitor