Viziteaza Veloteca, magazinul tau de biciclete din Bucuresti

Desi sezonul rece a inceput de ceva timp sa isi spuna cuvantul, iar mersul pe bicicleta ramane rezervat in perioada de iarna doar celor curajosi si pasionati de ciclism, Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, te asteapta cu oferte tentante si discount-uri greu de ignorat. Peste 30 de marci de biciclete si  o gama larga de accesorii iti sunt puse la dispozitie daca vrei sa faci celor dragi si pasionati de ciclism un cadou de Craciun deosebit.

Platforma noastra online este user-friendly si structurata in functie de preferintele tale in materie de biciclete, de la cele de oras, la MTB-uri, BMX-uri, cross si trekking, biciclete pentru copii sau femei, de munte sau de curse. Alegerea celor mai cunoscute brand-uri din domeniul ciclismului a fost facuta pe baza criteriilor de calitate, pentru a fi mereu la dispozitia clientilor cu promptitudine, calitate incontestabila si preturi competitive.

Suntem mereu alaturi de toti iubitorii de pedalat pentru ca acestia sa poata beneficia de cele mai performante biciclete si cele mai diverse accesorii si echipamente pentru ciclism. Pentru acestia am creat o platforma online unica care dispune de un sistem intuitiv de filtrare si recomandari, pentru ca tu sa iti poti gasi cat mai rapid bicicleta potrivita stilului tau de viata.

De aceea, la Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti, esti la un click distanta de bicicleta visurilor tale.    Trebuie doar sa accesezi site-ul nostru si sa incepi cautarea ei in functie de caracteristicile pe care ti le doresti de la o bicicleta. Ai de ales intre o gama larga de categorii, de la biciclete de oras, de dama sau de barbati, biciclete de cross, trekking, mountain bike, etc. Dupa alegerea tipului de bicicleta, urmatorul pas este sa filtrezi diversele oferte dupa bugetul de care dispui: intre 0-4.999 lei, intre 5.000-9.999 lei si intre 10.000-19.999.

Daca stii foarte clar ceea ce iti doresti, pe site-ul Veloteca, magazinul tau de biciclete din Bucuresti, ai la dispozitie si un filtru special pentru diverse caracteristici tehnice precum numarul de viteze sau tipul de frana: Calipers, Coaster, disc hidraulic sau disc mecanic, V-brake, etc.

Pentru fiecare bicicleta achizitionata online, primesti cadou 100 de puncte, pe care le poti folosi dupa bunul-plac pentru achizitionarea bicicletelor sau accesoriilor. Fiecare punct valoreaza 0.25 lei si le poti folosi oricand doresti in urmatoarele 60 de zile de la acordarea acestora.

La Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, plata se efectueaza printr-un mecanism simplu, sigur si eficient, direct din fata calculatorului. Iti punem la dispozitie mai multe variante de modalitati de plata, acestea fiind:

1. plata ramburs la primirea coletului, livrarea efectuandu-se de catre Fan Courier

2. plata online prin card

3. plata cash (in magazinul nostru fizic)

4. plata prin vouchere sau tichete cadou (valabile online cat si in magazinul offline Veloteca)

5. ordin de plata sau virament bancar

Toate bicicletele comandate online de la Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, sunt livrate prin compania Fan Courier, asamblate si reglate, gata de a fi folosite. Mai mult, pentru ca suntem alaturi de iubitorii de ciclism, la comenzi de peste 250 de lei iti oferim gratuit transportul, oriunde in tara.

Veloteca, magazin de biciclete Bucuresti - sos. Iancului, 100.

biciclete magazin de biciclete Bucuresti Veloteca echipament ciclism accesorii biciclete