Vacante in Grecia pentru toata familia de la amaryllistour.ro



 

Ce face mintea ta atunci cand te gandesti la Grecia? Ei bine, vrand nevrand te poarta catre case albe perfect asezate pe coline de calcar si ape albastre si senine. Nu ai cum sa dai gres daca alegi sa petreci un sejur in Grecia de la amaryllistour.ro, alaturi de cei dragi tie.

 

In fiecare an, numarul de turisti care aleg vacante in Grecia creste simtitor. Datorita popularitatii vacantelor cu familia in Grecia, agentiile de turism din toate regiunile lumii ofera sejururi de calatorie mai mult decat profitabile, care includ tot ceea ce s-ar putea cere si mai mult! Daca esti pe punctul de a lua in considerare o vacanta in afara tarii, Grecia ar fi o alegere ideala! Numarul de atractii de aici este de-a dreptul ametior. Amaryllistour.ro ne arata cam despre ce ar fi vorba:

 

Rhodos - Insula Minunilor

 

Situata in Marea Egee, Rhodos este o insula care este renumita pentru valoarea sa istorica si numeroasele plaje. Orasul are un aspect medieval, cu castele la tot pasul. Insula este faimoasa pentru apa limpede precum cristalul si multimea de festivaluri care au loc la intervale regulate si atrag foarte multi tineri. Pentru familii, Rodos ofera hoteluri orientate in mod special pentru familii. Copiii vor fi incantati sa viziteze Acvariul de aici si Valea Fluturilor.

 

Manastiri in aer!

 

Ce poate fi mai fascinant decat o colectie de manastiri vechi literalmente suspendate in aer! Cunoscuta sub numele de Meteora , Grecia centrala gazduieste o structura magnifica care cuprinde 6 manastiri care dateaza din secolul al 14-lea. In acele timpuri, singura modalitate de a ajunge la ele era prin cabluri care au fost inlocuite numai atunci cand s-au rupt. Fie ca sunteti in vacanta in Grecia cu familia sau de unul singur, Meteora trebuie sa fie pe lista de atractii!

 

Santorini -uimitoare insula vulcanica

 

Situata in grupul de insule Ciclade din Grecia, Santorini este clasificata ca fiind o insula vulcanica si a castigat recunoasterea internationala datorita opiniilor fascinante pe care oamenii le au despre ea. Vulcanul activ este, desigur, o atractie foarte mare.

 

Cand oamenii iau in considerare vacante in familie, numai cele mai cunoscute regiuni europene sunt de obicei vizate. Ei bine, incearca anul acesta sejururi in Grecia si vei vedea ca te vei simti bine alaturi de cei dragi. Pentru cele mai mari oferte catre destinatii exotice din Grecia si nu numai, viziteaza oricand amaryllistour.ro.

 

 

 

circuite oferte de turism intern sejururi croaziere vacante exotice