Simfonie de flori la tine acasa

Cu Magazinul de Flori ai parte de cele mai inedite buchete livrate direct la tine acasa sau la domiciliul persoanei careia vrei sa i le oferi. De asemenea, pentru ca surpriza sa fie completa, la anumite buchete de flori iti va fi livrata, gratuit, si o cutie de bomboane Merci.

 

Magazinul de Flori, o florarie online pentru care aranjamentul floral este adus la rangul de arta, iti pune la dispozitie o varietate de buchete si aranjamente extrem de inedite care iti vor incanta simturile din momentul in care vor aparea la usa ta. Daca doresti sa faci o surpriza memorabila unei persoane speciale din viata ta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi Magazinuldeflori.ro si sa selectezi de acolo buchetul sau aranjamentul care exprima cel mai bine ceea ce simti. Poti alege dintre buchete bogate spectaculoase de trandafiri rosii, ghivece cu orhidee albe diafane, cosulete cu crini si trandafiri albi pentru un efect pictural, buchete de crini, irisi si trandafiri pentru o combinatie inedita, buchete de lalele multicolore pentru a aduce veselia, culoarea si prospetimea florilor in casa ta sau vaze cu frezii a caror aroma imbatatoare va invalui spatiul intr-un iz de visare si pace.

 

De asemenea, Magazinul de Flori iti ofera surprize spectaculoase si inedite, deoarece in afara serviciului de livrari de flori, pentru anumite buchete si aranjamente comandate, ai parte de cadouri speciale. Astfel, pentru ghivece de orhidee albe sau pentru buchete de trandafiri albi cu 29 de fire primesti, gratuit, o cutie de bomboane Merci, pentru anumite buchete si aranjamente ai parte de reduceri de pana la 35%, iar, pentru fiecare vaza, buchet, cosulet sau ghiveci comandat, poti alege si un alt cadou precum o sticla de sampanie frantuzeasca sau italieneasca, un ursulet de plus, o vaza eleganta pentru flori, un cos pentru trandafiri, un tort diplomat sau o cutie de bomboane de ciocolata Merci, la preturi speciale.

 

Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul Magazinului de Flori si creeaza o simfonie florala la tine acasa sau la domiciliul persoanei speciale din viata ta.

 

Despre Magazinul de Flori

 

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul aranjamentelor florale, Magazinul de Flori este floraria online care ofera clientilor sai o diversitate de flori si aranjamente inedite la preturi accesibile. Oferind posibilitatea platii online, Magazinul de Flori reprezinta o metoda sigura, eficienta si usoara de a face un cadou deosebit tie sau persoanelor speciale din viata ta. Atentia pentru detalii, pasiunea pentru frumos si grija pentru clienti este ceea ce defineste Magazinul de Flori, existand si posibilitatea achizitionarii de cadouri speciale odata cu buchetele de flori, pentru ca surpriza sa fie completa.   

Powered by SEO monitor