Sezonul estival 2014. Booking Expert te ajuta sa-ti alegi destinatia de vacanta



 

Sezonul estival este tot mai aproape, asa ca e timpul pentru planificarea concediului mult asteptat. Si pentru ca avem o tara care ne ofera o multime de locatii ce pot fi extraordinare destinatii de vacanta, alegerea nu e tocmai usoara. Booking Expert, insa, una dintre cele mai bune agentii de turism online din Romania, te ajuta sa pui la punct toate detaliile vacantei tale de vis si, mai mult, garanteaza preturi fara concurenta.

 

 



 

 

 

Manastirea Voronet, una dintre cele mai mari atractii turistice din Romania

 

Pentru cei care nu vor ca in sezonul estival 2014 sa aleaga nici muntele, nici marea, ci prefera sa aiba parte de un concediu diferit, in care sa descopere frumusetile arhitecturale ale tarii, Booking Expert a pregatit oferte speciale pentru destinatii precum cunoscutele manastiri ale Moldovei. Manastirea Voronet, de exemplu, monument istoric ce reprezinta o imbinare perfecta intre arta si religie, este un complex monahal construit in satul cu acelasi nume, care este, in prezent, un cartier al orasului Gura Humorului. Supranumita “Capela Sixtina a Estului”, Manastirea Voronet este una dintre cele mai celebre ctitorii ale lui Stefan cel Mare si una dintre cel mai rapid ridicate, in doar trei luni si trei saptamani, in 1488. Monument de o frumusete rara, Manastirea Voronet a fost inclusa si in patrimoniul UNESCO. Celebrul “Albastrul de Voronet” este considerat de specialisti unic in lume si cunoscut ca si “rosul lui Rubens” sau “verdele lui Veronese”, asa ca n-am exagera daca am spune ca acest monument, cu siguranta, iti va lua ochii. Dincolo de colorile vii, originale, scenele din interiorul dar si din exteriorul bisericii sunt deosebite si merita vazute. Cuvintele isi pierd valoarea cand vine vorba de descrierea acestora, fapt pentru care vizitarea manastirii merita, din plin, sa isi faca loc printre planurile de concediu ale oricui. Iar Booking Expert ofera cazari la cele mai bune preturi in hotelurile din Gura Humorului. Prin simpla accesare a site-ului oficial www.bookingexpert.ro, oricine poate beneficia de serviciul gratuit de rezervari, fara plata unor comisioane, fara carti de credit, ba chiar cu plata direct la hotel. Mai mult, cu Booking Expert obtineti pe loc confirmarea rezervarii facute. 

 

Despre Booking Expert

 

Booking Expert este o agentie de turism online, infiintata in anul 2012, care ofera cazare in hoteluri si in pensiuni cu regim hotelier din Romania, cu plata la receptie. Misiunea Booking Expert este aceea de a-i ajuta pe cei care calatoresc in Romania, atat in vacante, cat si in interes de serviciu, facilitandu-le alegerea unei unitati de cazare si operatiunile de rezervare hoteliera. Acest lucru este realizat de Booking Expert punandu-le, clientilor, la dispozitie informatii actualizate despre unitatile de cazare din Romania, preturi de multe ori mai avantajoase decat cele oferite la receptie de catre hoteluri si raspunsuri prompte la solicitarile formulate.

 

cazare Bucuresti hoteluri Bucuresti cazare Mamaia hoteluri Mamaia