Upgrade-ul BizPharma vine la pachet cu o oferta speciala pentru cititoare de carduri

Setrio Soft, compania ce furnizeaza solutii complete pentru farmacii, ofera la upgrade de abonament BizPharma un cititor de carduri gratuit.



Pentru doar 25 de lei pe luna pentru fiecare punct de lucru, utilizatorii BizPharma pot beneficia de upgrade-ul solutiei BizPharma ce vine insotit si de oferta speciala de cititoare de carduri de sanatate. Astfel, pentru fiecare punct de lucru in care se face un upgrade BizPharma, este oferit gratuit un cititor de carduri de sanatate ACR 83.



Upgrade-ul software ofera numeroase avantaje in utilizarea cititoarelor de carduri precum suport tehnic si garantie pe perioada contractului, inlocuire rapida in cazul defectiunilor, suport tehnic pentru interfata S.I.P.E, C.E.A.S si modul card BizPharma precum si actualizari periodice.



Cititorul de carduri ACR 83, este un cititor validat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Este un aparat usor de folosit, ergonomic, ce permite deopotriva citirea si scrierea datelor pe cardul de sanatate. Aparatul este compatibil cu un numar mare de sisteme de operare. Instalarea poate fi facuta de reprezentantii Setrio Soft fie remote, fie la sediul clientului.



BizPharma este o solutie completa dedicata farmaciilor ce ofera suport pe intreg fluxul de activitate, de la incarcari in gestiune, managementul stocurilor si pana la gestionarea campaniilor de loializare a clientilor. Programul ofera numeroase facilitati pe toate palierele unei activitati atat de complexe precum cea farmaceutica. La nivelul punctelor de vanzare, farmacistul are acces in timp real la stocurile curente putand desfasura chiar si operatiuni de inventariere partiala fara a opri procesul de vanzare. La nivelul factorilor de decizie sunt disponibile numeroase raportari privind stocurile, dar si profitabilitatea la nivel de produs ori volumul vanzarilor impartit pe intervale orare. Acestea pot oferi informatiile necesare pentru a lua decizii comerciale importante, in timp real. Accesul datelor se poate face chiar si de la distanta prin interfata web, ceea ce ofera persoanelor implicate posibilitatea de a fi permanent conectate la activitatea punctelor de lucru. 



Setrio Soft este o companie specializata in crearea de solutii software in domeniul medical cu o experienta de peste 11 ani ce ii permite dezvoltarea unor solutii care sa raspunda cerintelor tot mai riguroase ale unui domeniu extrem de dinamic si competititv cum este cel farma.