Tableta AllDro 2 cu conectivitate Wi-Fi si 3G este disponibila pe piata

 

Tableta Allview – AllDro 2 care ruleaza sistemul de operare Android 2.2 cu suport Flash se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G. Noul model cu ecran de 8 inch in format 4:3, procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz si camera foto frontala poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 749 de lei.


AllDro 2 este o tableta multi-tasking cu procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz care la o viteaza de procesare rapida face posibila citirea stirilor concomitent cu redarea fisierelor audio sau cu editarea documentelor office. Mai mult prin intermediul ecranului de 8 inch, proportionat 4:3 este facilitata atat folosirea aplicatiilor si jocurilor interactive cat si citirea cartilor electronice sau a continutului web.

 

Noua tableta se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G. Conexiunea 3G este optionala si se realizeaza prin atasarea unui modem 3G cu cartela SIM care are un plan de date activ. Pentru achizitionarea modemului si al pachetului de date utilizatorii pot alege din diversitatea serviciilor 3G oferite de catre operatorii mobili. Procedura de setare a internetului prin modemul 3G poate fi consultata pe site-ul Allview la sectiunea Suport AllDro 2. Indiferent de modalitatea de conectare, tableta acceseaza continutul web prin browser-ul de internet preinstalat care deschide direct in interiorul paginilor: filme, animatii, aplicatii si orice alte fisiere care necesita suport Flash.

 

Tot in ceea ce priveste conectivitatea AllDro 2 dispune si de doua porturi fizice: HDMI si USB, prin care stabileste legatura cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile si filmele cu subtitrare in limba romana pot fi vizualizate pe televizor la rezolutie FullHD, in timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 4 GB poate fi extinsa pana la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

 

AllDro 2 vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum librarie de carti electronice, tv interactiv, ziare electronice etc. Insa, sistemul de operare Android 2.2 permite personalizarea acesteia cu alte sute de aplicatii si jocuri din Alllview Store si din alte magazine de aplicatii. De exemplu, prin instalarea unor aplicatii business tableta poate accesa protocoluri de tip “Remote desktop”. De asemenea, folosind microfonul incorporat si aplicatii dedicate precum Nimbuzz sau Fring, tableta permite realizarea convorbirilor audio prin Wi-Fi si 3G.

 

Tableta AllDro 2 poate fi achizitionata la pretul de 749 de lei. Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG, o husa de protectie si un creion capacitiv.

 

 

Contact: Andra BLAJ, Manger PR, Tel: 0268/337 085

Despre Allview:
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 producator si distribuitor de telefoane mobile Dual SIM si produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite ÅŸi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

tableta Allview Android Allview AllDro 2