Training Vorbire in public cu Mihail Musat si Razvan Daba



Training

Vorbire in public

cu Mihail Musat si Razvan Daba

Vorbitul in public este una din abilitatile cele mai putin dezvoltate si explorate in Romania. Pe 24 iulie 2011 in Bucuresti ai posibilitatea de a invinge frica de vorbit in public invatand cele mai importante tehnici si exersand alaturi de doi traineri cu o expertiza internationala. Daca esti un speaker cu experienta trainingul te va surprinde cu multe idei si tehnici interesante pe care sa le aplici.  

Trainingul Vorbire in public iti ofera informatii practice si iti da posibilitatea de a invata sa faci un elevator pitch (o prezentare de cel mult 60 de secunde in care sa starnesti interesul interlocutorului). Aflat la a treia editie, trainingul Vorbire in public cu Mihail Musat si Razvan Daba isi propune sa dea posibilitatea participantilor de a experimenta si exersa. Trainerii au selectat cele mai des intalnite dificultati legate de vorbitul in public si mai ales metodele de a le depasi. De asemenea, au fost introduse modalitati care sa ajute participantii sa realizeze si sa tina prezentari si discursuri exceptionale.

Mihail Musat are o experienta de peste 2000 de ore in training, facilitare si coaching. Este trainer din 2002, iar din 2006 este acreditat si CNFPA. Vorbitul in public este o pasiune pe care o sustine prin cursuri (Erisma – Leadership Creativ si cursuri de actorie), dar si prin practica (speaker motivational la conferinte). Recent, Mihail a tinut o prezentare la TEDx Iasi. A sustinut traininguri si workshopuri in Romania, Belgia, Germania, Spania, Italia si Croatia, pentru organizatii corporatiste precum Nestle, RCS & RDS, RTC si organizatii non-guvernamentale precum Junior Achievement, British Council si AIESEC. Detalii: training.musat.com.ro/despre-trainer.

Razvan Daba este trainer si coach in cadrul Multicultural  Speakers (http://multiculturalspeakers.com). Este initiatorul proiectului Public Speaking Support Group in 3 ani a ajutat peste 600 de persoane sa exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de vorbit in public. Proiectul este prezent in 3 orase din tara, iar din iunie 2011 este implementat si in Amsterdam.

Trainingul va avea loc duminica, 24 iulie 2011 in Bucuresti. Pretul este de 150 lei. Detalii complete pot fi gasite aici: http://training.musat.com.ro/lista-traininguri/vorbire-in-public/

 

               

public speaking vorbit in public frica de vorbit in public training public speaking