Studio20 – primul si unicul studio de videochat din lume certificat Jasmin la nivel Gold!

Dupa mai putin de 6 luni de la primirea certificarii Jasmin la nivel Silver, am dorit sa ne autodepasim si, prin multa munca si dedicare, am reusit ca pe data de 1 iulie 2017, sa devenim primul (si momentan unicul) studio de videochat din lume certificat Jasmin la nivel Gold - cel mai prestigios nivel posibil. Aceasta certificare atesta nu doar profesionalismul echipei noastre, dar si pasiunea si eforturile depuse de modelele Studio20, cum ar fi Sasha Red, Eva Sin, Devious Angel, Raquelle Diva, Lexie Ford, Rebecca000 si multe altele, care inregistreaza in acest moment (impreuna, ca echipa) cele mai mari incasari. 

In acelasi timp, titlul de studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold reprezinta o recunoastere a seriozitatii, legalitatii si corectitudinii de care Studio20 da mereu dovada in relatia sa cu toti partenerii, inclusiv cu modelele si cu siturile de videochat cu care colaboreaza. 

Certificarea Jasmin la nivel Gold a studioului nostru de videochat marcheaza o premiera in istoria acestei industrii, iar acest lucru spune foarte multe despre felul in care Studio20 si-a pus amprenta in evolutia divertismentului pentru adulti atat in Romania, cat si in intreaga lume!

Suntem intr-un proces continuu de dezvoltare si de perfectionare, pentru a demonstra faptul ca aceasta certificare nu este o intamplare, ci este o incununare a experientei noastre de peste 17 ani in aceasta industrie. De acum incolo, va exista o colaborare mult mai stransa si mai productiva intre Jasmin si Studio20, in domenii precum recrutarea, trainingul si promovarea modelelor. 

Avand in vedere ca Jasmin si Studio20 impartasesc aceeasi nisa, cea a videochat-ului glamour (bazat pe comunicare, prietenie, farmec personal, nu pe nuditate), suntem absolut convinsi ca tot mai multe doamne si domnisoare vor dori sa faca parte din echipa studioului nostru de videochat si sa aiba o evolutie fulminanta in aceasta industrie. Cu ajutorul nostru, vei putea ajunge in topul incasarilor si, avand in vedere ca nu vei face videochat adult, te vei putea mandri cu rezultate tale!  

Gratie acestei recunoasteri a meritelor noastre si a colaborarii cu Jasmin, modelele Studio20 vor beneficia de conditii preferentiale, suport tehnic continuu si mai multi bani castigati. 

Contacteaza-ne la numarul 0748777757 sau scrie-ne un email la angajari@studio20.ro si programeaza-ti un interviu cat mai curand! Te asteptam cu bratele deschise in oricare dintre sediile Studio20 din Romania, pentru a vedea cum arata un studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold si pentru a te convinge de faptul ca tot ceea ce am mentionat este adevarat. De asemenea, poti sta de vorba cu unele dintre modelele noastre din topul Jasmin si poti vedea cu ochii tai ca ele chiar au castiguri fabuloase, care ajung chiar si la 25 000 de dolari pe luna. 

Studio20 este un studio de videochat 100% corect si legal, care si-a construit renumele prin multa munca si dedicare. Ne dorim sa atingem cele mai inalte culmi ale succesului alaturi de modelele noastre, de aceea ne dorim sa avem in echipa doar fete ambitioase, motivate si serioase, dornice sa faca performanta si sa isi atinga obiectivele financiare.

Asadar, daca iti doresti venituri substantiale, te asteptam in echipa Studio20. Dupa doar 2-3 ani de activitate, vei putea sa iti cumperi propria casa, o masina noua si vei putea pleca in vacante exotice, fara sa te indatorezi la banci pentru zeci de ani. Cu ajutorul Studio20, primul si unicul studio de videochat certificat Jasmin la nivel Gold, vei putea sa iti implinesti toate visurile! 

studio de videochat studio de video chat model de videochat model de video chat angajari videochat Studio20