Lansare Lexivo.ro

Piata materialelor promotionale personalizate s-a imbogatit de acum cu un nou magazin online de articole personalizate: Lexivo.ro. Acesta platforma s-a lansat de curand in mediul online, cu toate ca in mediul offline compania livreaza produse si servicii de calitate de multi ani si este un lider in materie.

Echipa Lexivo.ro a ales sa se deschida si mai mult publicului sau pentru ca si-a diversificat si mai mult oferta si doreste sa ofere tuturor companiilor si firmelor mici si mijlocii posibilitatea de a se promova prin produse de calitate la preturi mici.

Asadar, aici fiecare antreprenor si om de marketing va putea gasi exact obiectul care ii poate reprezenta cat mai fidel afacerea si ideea. Site-ul in sine este organizat astfel incat sa ofere o imagine cat mai detaliata a ofertei, iar doritorii sa poata gasi cu usurinta inspiratie pentru propriul proiect. Acest magazin online de articole promotionale personalizate este foarte bine structurat, cele trei mari sectiuni ale sale fiind organizate pe tipuri de produse si servicii:

Materiale  Promotionale personalizate dupa nevoia clientului

, Servicii Tipografice si Productie Publicitara.

Pe lista produselor se regasesc, intre multe altele, si pixuri si stilouri, USB-uri personalizate, electronice, textile, articole pentru birou, accesorii calatorie, brelocuri, truse si scule, produse de lux, ochelari, umbrele, rame foto, portofele si portcarduri, cani, cesti si pahare, prosoape, etc.

Serviciile tipografice includ pliante, carti de vizita, mape, foi cu antet, felicitari, ecusoane, dar si printuri mari pentru magazine. Tot aici puteti crea cele mai bune si mai rezistente afise de exterior, bannere publicitare sau mesh outdoor.

In categoria productiei publicitare se regasesc articole specifice afacerilor de tip HORECA, dar si genti din piele, serviete din piele si multe altele.

Lexivo.ro ofera clientilor sai creatie si DTP gratuite pentru toate produsele si materialele promotionale din oferta. Mai mult decat atat, toate comenzile de materiale promotionale in valoare de minim 250 de Euro beneficiaza de livrare gratuita.

Echipa Lexivo Promotionale a creat si posibilitatea vizualizării unui catalog online de produse, ce reuneste nu mai putin de 10 000 de materiale promotionale, impartite in peste 80 de categorii si subcategorii.

Pentru ca tanara dar experimentata echipa de aici are mereu in gand dictonul „Orice afacere are două componente vitale: promovarea și inovarea.”- Milan Kundera, pe lexivo.ro veti gasi mereu produse noi, inovative, care sa completeze perfect conceptul de marketing al oricari afaceri, indiferent de marimea ei. Pentru ca aici se pune accent pe o colaborare perfecta si un succes cumulat.

Materiale promotionale

Materiale promotionale

materiale promotonale