StoreFashion.ro iti pregateste numeroase surprize in noua colectie de haine de dama

Magazin de haine dedicat exclusiv doamnelor si domnisoarelor, StoreFashion.ro iti pregateste surprize mari in noua colectie de haine de dama 2014. StoreFashion te ajuta sa te pregatesti din timp pentru sezonul cald, propunandu-ti modele de costume de baie la moda, rochii casual si rochii elegante, pantaloni scurti, esarfe, pantaloni casual si eleganti, bluze, etc.

 

Te asteptam pe www.storefashion.ro cu cele mai mici preturi pentru o gama larga de produse in tendinte, din materiale de calitate si cu livrare imediata oriunde, national si international.

 

Iti punem la dispozitie tinute noi, saptaminal pentru a fi la curent cu nouatatile modei.

 

Urmareste colectia noua - in fiecare vineri dupa ora 19.

 

Despre StoreFashion, magazin online de haine pentru femei

 

StoreFashion "Magazin  Online de 5 stele" a fost special creat pentru necesitatile femeii contemporane, moderne si sofisticate. Magazinul nostru online iti ofera o gama variata de haine deosebite, de calitate ireprosabila, cu ajutorul carora iti vei putea defini stilul personal.

 

Magazin online de haine, StoreFashion este si va fi in continua dezvoltare, oferindu-ti o gama larga de produse vestimentare in ton cu tendintele actuale ale modei. Articolele noastre sunt importate din Germania, Italia, Franta. Cu noi vei reusi sa iti definesti mai bine stilul vestimentar si sa iti pui calitatile mai bine in valoare.

 

Echipa StoreFashion, noi, suntem intotdeauna prezenti pentru ati asculta cerintele si parerile. Ne calificam prin profesionalism in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate.

 

Ne dorim sa va bucuram cu cele mai bune preturi de pe piata internetului, pe langa servicile de calitate pe care le oferim.

 

Informatii contact:

 

Adresa de e-mail: info@storefashion.ro

 

Telefon : 0720644260 si 0764222167

 

Online pe yahoo messenger : storefashion.info@yahoo.com

 

Program de lucru

 

Luni-Vineri - orele 09:00-18:00

 

haine online colectie noua haine magazin haine dama magazin online haine magazin haine femei