Star Lubricants primeste 3 premii de excelenta in concursul Elite Club organizat de ExxonMobil

Compania Star Lubricants a fost premiata cu 3 premii, unul de aur si 2 de argint, la categoriile ”Distributor Excellence – Brand Marketing” ”Business Performance” și ”Distributor Excellence – Best Initiative” in cadrul concursului Elite Club destinat distribuitorilor renumitului brand ExxonMobil in Europa, Africa si Orientul Mijlociu.



Aceste premii sunt o recunoastere a muncii depuse pentru o promovare eficienta a produselor Mobil ale companiei ExxonMobil in Romania. Star Lubricants detine in portofoliu lubrifianti pentru autoturisme, lubrifianti pentru vehicule comerciale si lubrifianti industriali. Oferta completa poate fi vazuta aici.

Premiul de aur in acest concurs a fost obtinut la categoria ”Distributor Excellence – Brand Marketing”  la care proiectul Star Lubricants a fost considerat mai valoros decat mai mult de 50 de proiecte inscrise. Proiectul castigator s-a bazat pe promovarea gamei de varf a lubrifiantilor Mobil 1, destinata vehiculelor de pasageri. Acest premiu este o dovada a expertizei echipei Star Lubricants in promovarea eficienta a brandului Mobil 1 de-a lungul timpului. In ultimii 20 de ani, Star Lubricants si-a sustinut partenerii prin peste 100 de proiecte de promovare, care au adus o recunoastere puternica a produselor in randul consumatorilor finali.

Premiile de argint au fost obtinute la categoriile ”Distributor Excellence - Best Initiative” si ”Business Performance”. 

Primul premiu a fost obtinut prin clasarea companiei pe locul 2 din peste 160 de participanti, pentru initiativa si rezultatele obtinute in promovarea produselor Mobil 1 in mediul digital. Zona online a fost abordata cu succes de proiectele de promovare ale Star Lubricants, care au insemnat inovatie intr-un mediu de comunicare relativ nou si intr-o continua transformare. Eficienta acestor campanii in mediul digital s–a regasit in rezultatele excelente obtinute in vanzari si in pozitionarea pe primul loc a brandurilor Mobil 1 pe piata de lubrifianti din Romania.

Cel de-al doilea premiu de argint a fost obtinut in cadrul ”Business Performance” si a recompensat activitatea intregii echipe Star Lubricants. O astfel de performanta este o recunoastere a calitatii serviciilor oferite de companie pe piata din Romania, un etalon in randul distribuitorilor ExxonMobil la nivel mondial. 

Printre numeroasele actiuni intreprinse de Star Lubricants pentru demonstrarea calitatilor produselor Mobil 1 au fost realizate numeroase teste de anduranta, realizate in conditiile extreme de utilizare a lubrifiantilor. 

Star Lubricants, distribuitor autorizat al lubrifiantilor Mobil in Romania, ofera o gama completa de produse si servicii de inalta calitate prin cele 7 puncte de lucru din tara ce deservesc in conditii optime orice partener.

Elite Club este un program desfasurat anual de Exxon Mobil prin care este recunoscuta activitatea celor mai buni distribuitori din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. De-a lungul anilor, Star Lubricants a obtinut de 3 ori premiul de aur si s-a situat in fiecare an in top 3. Pentru 2014 compania isi propune mentinerea standardelor de calitate si profesionalism. 

Powered by SEO monitor