Sport-Mag – un magazin de aparate de fitness dedicat nevoilor tale

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul comercializarii de aparate de fitness si articole sportive, Sport-mag este unul din cele mai des intalnite nume de pe piata retail-ului sportiv din Romania. Compania recunoscuta atat la nivel national cat si international ofera promptitudine, profesionalism si o gama diversificata de produse, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor sai.

Este foarte important pentru noi sa le oferim clientilor nostri aparate de fitness si articole sportive de calitate si sa promovam un stil de viata sanatos. Increderea pe care ne-au acordat-o clientii nostri de-a lungul timpului ne determina sa fim intr-un proces continuu de modernizare si de adaptare la nevoile lor. Incercam cat de mult putem sa ne folosim de toate resursele disponibile pentru a oferi oricaror persoane interesate, cele bune aparate de fitness. Ne punem des in locul celor care fac primii pasi in lumea sportului sau care vor sa-si imbunatateasca performantele sportive, de aceea, oferim preturi accesibile la majoritatea produselor si livrare rapida a comenzilor.

Indiferent de nevoile clientilor si de bugetul lor, ne dedicam timpul, interesul si experienta pentru ca acestia sa faca cele mai bune alegeri de fiecare data cand vor sa achizitioneze un produs. La noi vei gasi cele mai eficiente si performante aparate de fitness daca iti doresti sa slabesti, sa te mentii in forma sau sa iti tonifiezi/cresti masa musculara.

Care sunt produsele pe care le gasesti in magazinul online Sport-Mag?

Pentru ca ne dorim sa avem o relatie profesionala pe termen lung cu clientii nostri, oferim produse si servicii de calitate pentru toate varstele si pentru toate buzunarele. In magazinul online Sport-Mag vei gasi o gama extrem de variata de produse: de la benzi de alergare, biciclete fitness, biciclete eliptice, accesorii pentru aerobic, steppere, diverse articole sportive, la echipamente moto si articole pentru copii. Mai mult vei gasi aparate de fitness concepute atat pentru antrenamentele de acasa, in confortul propriei locuinte, cat si pentru echiparea salilor de fitness sau pentru diferite activitati in aer liber.

Avem in vedere faptul ca tehnologia evolueaza rapid, iar mecanismele aparatelor devin din ce in ce mai eficiente si sofisticate, de aceea, actualizam periodic gama de produse de pe site-ul nostru pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune produse si oferte. Fiindca suntem unic importator al unor branduri recunoscute international precum inSPORTline, Body-Solid, Sportmann, Worker sau BH Fitness, iti punem la dispozitie aparate de fitness, articole sportive si accesorii pentru aerobic de o calitate foarte buna. Produsele noastre sunt distribuite atat in Romania cat si din alte tari precum: Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia, Ungaria si Italia. 

Pentru ca vrem sa dam dovada de profesionalism, seriozitate si promptitudine in permanenta, daca vei comanda de pe site-ul Sport-Mag aparate de fitness sau articole sportive, vei avea parte numai de beneficii, printre care:

- preluarea rapida a comenzilor

- asistenta profesionala, daca ai intrebari sau nelamuriri

- livrare rapida pentru orice comanda

- livrare gratuita la comenzi de peste 200 de Lei

- garantie a produselor de pana la 2 ani (in functie de categoria din care fac parte)

- asistenta gratuita si rapida in cazul unor defectiuni ale produselor aflate in garantie (in cadrul service-ului propriu Sport-Mag)

- asistenta contra-cost pentru articolele sportive sau aparatele de fitness care au iesit din garantie, in functie de defectiunea constatata pe loc.

Te asteptam cu drag pe site-ul Sport-Mag pentru a descoperi gama extrem de variata de produse potrivite nevoilor tale, la preturi accesibile. 

aparate de fitness

aparate de fitness

aparate de fitness Sport-Mag articole sportive