Scaune auto copii: siguranta si confort

Pentru a asigura o protectie adecvata copilului dvs. si a respecta legislatia rutiera in acelasi timp, achizitionarea unui scaun sau inaltator auto este o necesitate.


Scaunele auto Babyplus asigura siguranta si confort pe orice distanta parcursa cu masina, inclusiv in momentele in care copilul simte nevoia sa doarma.


In functie de varsta copilului dvs., aveti posibilitatea sa alegeti un scaun auto destinat nou-nascutilor sau un inaltator auto ideal pentru copiii mai mari care este fixat la inaltimea corecta.

In acest sens, pentru bebelusi puteti cumpara un scaun auto Grand Prix Silverline de la Brevi, recomadat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 ani. Aceste scaune auto suporta o greutate maxima de 18 kilograme si sunt prevazute cu husa, pernuta si reductor detasabile care asigura o protectie suplimentara pentru cap si gat in cazul bebelusilor.


In caz ca baiatul sau fetita dvs. are cel putin 3 ani si o greutate minima de 15 kilograme, un scaun auto practic si economic este modelul Infinity Maxi de la Berber.
Acest tip de scaun auto cu sezut fix poate fi folosit de copii pana la varsta de 12 ani si pe post de inaltator auto datorita spatarului sau detasabil.


Indiferent ca alegeti un scaun auto Babyplus ieftin sau scump, inainte de a lua in considerare pretul scaunelor auto, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele caracteristici ale acestor articole si anume:
- produsele sa fie fabricate in conformitate cu normele Uniunii Europene,
- scaunele auto sa fie adecvate pentru varsta si greutatea copilului dvs.,
- sa fie confectionate dintr-un material de calitate moale si placut la atingere, care lasa pielea copilului sa respire si ofera confort pe distante lungi,
- sa fie usor de instalat si folosit,
- sa aiba un sistem ergonomic de reglare a centurilor proprii de siguranta si a tetierei care sa permita ajustarea pe inaltime a acestora la scaunul auto in mai multe pozitii, in functie de fiecare etapa de dezvoltare a copilului dvs.
- dar mai presus de toate, sa dispuna de siguranta si protectie.


Achizitionarea unui scaun auto nu este un moft avand in vedere ca atat legislatia interna, cat si cea internationala prevad obligativitatea utilizarii unui dispozitiv de siguranta auto pentru copii in timpul mersului pana la varsta de 12 ani, respectiv 150 cm inaltime.

scaune auto scaune auto copii scaune auto ieftine