S-a lansat Janette.ro, unul dintre magazinele online cu cea mai diversificata gama de bijuterii din argint

Primavara incepe cu o veste buna atat pentru doamne, cat si pentru domnisoarele aflate in cautarea de bijuterii inedite din argint. Acest inceput de primavara marcheaza un moment important pentru acestea, astfel ca, toate iubitoarele de bijuterii din argint si nu numai, au  acces la o gama diversificata de astfel de accesorii odata cu lansarea noului site Janette.ro. 

Magazinul online se impune pe piata cu o gama diversificata de bijuterii din argint, dar care ofera in acelasi timp si garantia originalitatii si exclusivitatii produselor. Fiecare bijuterie care se regaseste pe site a fost creata intr-un mod unic, astfel ca fiecare dintre aceste accesorii reusesc sa transmita un sentiment aparte. Mai mult decat atat, atentia pana la cele mai mici detalii de care beneficiaza aceste accesorii in momentul in care sunt create, le transforma in articole unicate care pot contura excelent personalitatea fiecareia dintre noi. 

Site-ul care tocmai a fost lansat este organizat intr-un mod foarte intuitiv, astfel ca, prin intermediul acestuia aveti posibilitatea de a regasi mult mai usor bijuteriile si accesoriile care va reprezinta gusturile. Mai mult decat atat, site-ul este impartit in 6 mari categorii si anume: Bijuterii Argint, Bijuterii Handmade, Bijuterii Mireasa, Ceasuri de Mana, Accesorii Dama si nu in ultimul rand, Colectia de Martisor. 

Pentru ca primavara este atat de aproape de noi, Colectia de Martisor este una dintre sectiunile cu care ne mandrim si pe care o dedicam cu caldura tuturor femeilor care vor sa aiba un inceput de primavara cu totul si cu totul special. In aceasta sectiune, regasim o serie de accesorii simbol pentru sosirea primaverii si au fost create special pentru femeile care vor sa straluceasca in acest sezon.

Totodata, pentru simplul fapt ca fiecare femeie este unica, iar stilul vestimentar reuseste cel mai bine sa evidentieze acest lucru, unul dintre punctele forte ale noului site Janette.ro este dat de faptul ca aici regasim si o sectiune de bijuterii handmade, accesorii care cu siguranta vor adauga o nota personala tinutei pe care alegem sa o purtam.

Cu ocazia lansarii noului site, Janette.ro vine in intampinarea clientilor cu o serie de promotii la intreaga gama de bijuterii prin oferirea de discount-uri la numeroase accesorii, acest moment fiind unul oportun sa iti achizitionezi un set de bijuterii exclusiviste pe care sa le porti si sa le combini in diverse moduri cu tinutele tale preferate. 

Inele argint - www.janette.ro

Inele argint - www.janette.ro

bijuterii bijuterii handmade bijuterii mireasa bijuterii argint coliere argint cercei argint inele argint lantisoare argint seturi argint pandantive argint