REAL WISDOM for REAL PEOPLE CRESTEREA CONSTIENTA a COPIILOR si RELATII IMPLINITE





Un seminar de integrare a principiilor spiritualei in viata obisnuita si Lansare de Carte ( 3-5 august, Centrul Seeds for Happiness )

 

CRESTEREA CONSTIENTA A COPIILOR si RELATII IMPLINITE

Vineri 3 august, intre orele 19,00 - 21,00 : LANSAREA CARTII ”Cresterea Constienta a Copiilor” scrisa de Lee Lozowick, tradusa de Irina Margareta Nistor si prezentarea seminarului din weekend. Cunoscuta si folosita de parinti din toata lumea, cartea a fost tradusa in franceza, germana, rusa, japoneza, ceha, maghiara si olandeza, iar acum poate fi citita si in limba romana. Ea poate fi achizitionata in ziua lansarii la Centrul Seeds for Happiness si pe site-ul Good Company.

 

Va invitam sa cunoasteti mai multe despre ce inseamna a fi un adult constient si implicit detalii legate de seminarul ce urmeaza lansarii, citind PRIMELE CAPITOLE ale cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor” GRATIS, în format PDF : http://www.goodcompany.ro/gc/documents/pag%20001-076_Conscious_Parenting_ONLINE_PDF.pdf

 

Sambata si Duminica 4, 5 August, intre orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Cresterea Constienta a Copiilor”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale in viata obisnuita, care se adreseaza parintilor, profesorilor, persoanelor care au grija de copii si adolescenti, studentilor, celor care sunt sau nu intr-o relatie, practicantilor aflati pe o cale spirituala (orice cale spirituala), oricui doreste sa se inteleaga pe sine si copilaria sa si care vrea sa traiasca intr-adevar ca un adult matur.

 



     • Ce inseamna a fi un adult constient... sau un parinte constient?
     • Cum putem construi si intari legaturile de dragoste si incredere cu copiii nostri si cu ceilalti care sunt prezenti in viata noastra?
     • Onestitatea in comunicare functioneaza cu adevarat? ... cu copiii nostri, cu membrii familiei, prietenii si cu noi insine?
     • Care este rolul jocului, expresiei emotiilor si gestionarii energiei in devzoltarea unor copii sanatosi si a unor adulti sanatosi?
     • Cum cream granite rezonabile si un spatiu in care iubirea reprezinta adevarata baza de la care relationam cu ceilalti?
     • Cum putem oferi spatiu, siguranta si sanctuar copiilor nostri si membrilor familiei noastre, astfel incat fiecare sa poata fi el insusi?
     • Care este rolul bunicilor in cresterea constienta a copiilor, ca implicare integrala in educatia lor?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom primi raspuns in cadrul acestui seminar, de la patru femei ce si-au dedicat intreaga viata pentru a trai in adevar si in armonie cu sine, cu ceilalti si lumea inconjuratoare.

Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young si Sharana Lhaksham sunt de peste 20 de ani pe calea spirituala a Baulilor din Vest, sub directa indrumare a lui Lee Lozowick, autorul cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor”. Prin tot ceea ce au facut si continua sa faca, ele sunt un exemplu extraordinar de intelepciune, compasiune, generozitate si iubire. Au crescut copii, acum sunt bunici, sunt sfatuitoare ale parintilor din comunitatea in care traiesc si a prietenilor lor care-si cresc copiii singuri, sunt scriitoare s

Real Wisdom cresterea constienta lansare carte seminar spiritual