Black Friday la Deco-perete.ro

Black Friday si la magazinul online www.deco-perete.ro care va asteapta cu reduceri de pret in zilele de 21 si 28 noiembrie 2014. Astfel veti putea achizitiona decoratiuni de perete cum ar fi: fototapete, stickere de perete, stickere de geam, tablouri, oglinzi inramate de perete mai ieftine cu 15 % fata de pretul afisat in magazinul www.deco-perete.ro .



Cel mai intens eveniment de shopping din cursul anului asociat cu inceperea sezonului sarbatorilor de iarna, eveniment pe care comerciantii din Romania l-au importat din SUA, va fi marcat si la magazinul nostru online, pentru a contribui la satisfactia celor care doresc sa ne viziteze online in aceste doua zile. Magazinul online www.deco-perete.ro marca Arbex Art Decor va oferi in 21 si 28 noiembrie, posibilitatea de a achizitiona orice produs din magazinul online mai ieftin cu 15 % fata de pretul standard de vanzare al acestor produse in restul anului. Aceasta oferta este valabila doar pentru comenzile plasate in 21 respectiv 28 noiembrie, online sau pe email si doar daca respectivele comenzi sunt insotite de codul BF14. Important! Plasati acest cod in campul destinat comentariilor la comenzile plasate online sau in subiectul emailului la comenzile plasate pe email. Reducerea va fi confirmata odata cu emailul de procesare a comenzii. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.



Aceasta este o actiune de promovare a produselor de decorarea peretilor , produse din portofoliul Arbex Art Decor, pe care le importam pentru clientii nostri din tari cu traditie in astfel de produse creative, care au la baza munca artistilor vizuali pictori, fotografi , din tari cum ar fi Franta, Germania, Italia, Anglia.



Inspirandu-va din imaginile cu peisaje, flori, orase celebre, modele abstracte, compozitii de arta celebre, speram sa folositi oportunitatea sa va decorati sau redecorati asa cum doriti peretii caselor, birourilor, sa faceti cadouri inspirate prietenilor, familiei cu fototapetele, stickerele, tablourile decorative, oglinzile de perete inramate din magazinul online www.deco-perete.ro by Arbex Art Decor.



Spor la cumparaturi!



Despre Arbex Art Decor:


Arbex Art Decor s-a nascut si dezvoltat din pasiunea pentru frumos. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru incepand din 2004, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate lucrarile de arta care ne ajung in atelier.


Apoi, in urma cu 6 ani s-a nascut ideea taberelor de pictura pentru cei care doresc sa invete sa picteze. Si pentru ca specificul activitatii firmei precum si experienta anterioara personala ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 12 editii care au adunat oameni plini de entuziasm si care formeaza un grup frumos de prieteni.


Arbex Art Decor a extins apoi domeniul produselor pe care le ofera, la propunerea furnizorilor din Germania si astfel a inceput sa-si diversifice portofoliul produselor si cu alte decoratiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, stickere decorative de geam, postere de arta, produse cu impact vizual create in urma colaborarii dintre case de editura din Europa si artisti plastici, produse care se comercializeaza online pe www.deco-perete.ro .



Contact: Simona Polhac



Tel. 0726 366 951



Email: office@arbexartdecor.ro



www.deco-perete.ro


 

stickere de perete stickere de geam stickere decorative fototapet postere de arta