Litera.ro ofera enciclopedii si alte carti practice cu reduceri de pana la 50%

Editura Litera ofera posibilitatea de a comanda carti online, prin intermediul site-ului Litera.ro, acum chiar si prin sms. In aceasta perioada editura Litera ofera discount-uri de pana la 50% la titluri foarte diverse. 

 

Oferta Litera.ro se caracterizeaza prin o gama foarte larga de carti disponibile. Foarte apreciate sunt titlurile pentru copii si mai ales cele care poarta marca Disney, cel mai cautat si dorit brand de carti pentru copiii din Romania. Editura Litera a editat peste 100 de titluri cu aventurile faimosilor eroi de desene animate ce ii invata pe cei mici sa numere, sa citeasca si sa se joace. Pe langa beletristica, parintii gasesc si ei titluri utile prin numarul mare de carti practice si de autoformare. Pot fi gasite  carti de dezvoltare personala din domenii diverse, depre familie, sanatate, frumusete, calatorii, cultura generala, dar si albume de arta, dictionare, atlase si enciclopedii pe aproape orice subiect.  

Editura Litera pune foarte mult accent pe alegerea unor titluri de calitate, dar si pe parerea clientilor, de aceea Litera acopera o gama diversificata de titluri, iar preturile acestora sunt concepute special pentru nevoile cumparatorului, iar reducerile sunt frecvente pe platforma online. Cititorii vor gasi discount-uri de pana la 50% la numeroase titluri, iar livrarea pentru comenzi de peste 150 de lei este gratuita si se realizeaza in doar 3-5 zile lucratoare. 

Litera.ro ofera atat carti aparute in trecut precum cele din Colectia Biblioteca pentru toti, dar si titluri noi cu licenta interantionala precum Marvel, Looney Tunes sau National Geographic. Cei care prefera sa rasfoiasca o carte inainte de a o cumpara pot face o oprire in Librariile Litera raspandite prin Bucuresti si prin tara, iar cei obisnuiti mai degraba cu formatele digitale vor gasi o colectie bogata de ebooks. 

Litera.ro a introdus si posibilitatea de a face comanda prin trimiterea unui sms la numarul 1771 si ofera metode de plata numeroase precum plata ramburs, plata prin ordin de plata sau prin card. 

Editura va asteapta cu preturi avantajoase la titluri populare precum Meniul perfect, de Gordon Ramsay, Pur si simplu delicios, de Nigella Lawson, ghidurile turistice din colectia TOP10 pentru aproape 50 de destinatii, atlase ilustrate si seria 1000 de picturi celebre. Le puteti comanda pe toate extrem de usor pe www.litera.ro. Va asteptam. 

Powered by SEO monitor