Promotia de sezon la Komoder. Fotoliu de masaj japonez la un pret special.

Daca ati incercat macar o data un fotoliu de masaj, stiti cat de relaxant si reconfortant poate fi, dar un fotoliu japonez conceput de unul dintre cei mai renumiti producatori in domeniu, Inada, va poate face sa va simtiti cu adevarat pe mainile pricepute ale unui maseur cu experienta. Cele mai noi scaune Inada va sunt oferite in Romania de Komoder care in perioada de iarna, a pregatit preturi speciale pentru mai multe modele, inclusiv pentru modelul japonez INADA HCP-D1 Medical, care se numara cel mai apreciat si recomandat dintre fotoliile de masaj Komoder.

D1 Medical se remarca prin capacitatea sa de a recunoaste forma corpului indiferent de inaltimea si greutatea celui ce se aseaza pe el si indiferent de pozitia in care se afla scaunul. Astfel, fiecare parte a corpului beneficiaza prin contact direct de un masaj eficient. Mai mult, tehnologia avansata permite detectarea cu ajutorul unor senzori optici a punctelor Shiatsu aplicand prin programe special concepute o presiune optima asupra acestora.

Nu orice masaj este potrivit in orice moment al zilei, iar cercetatorii de la INADA stiu foarte bine acest lucru. Astfel au conceput si inglobat in aceste fotolii de masaj performante programe speciale pentru masajul de dimineata sau masajul de seara, pentru un masaj in scop terapeutic bazat pe presiune asupra punctelor Shiatsu sau un masaj de relaxare prin care fiecare muschi sau parte a corpului este stimulata. INADA HCP-D1 are incorporate 8 programe predefinite. Masajul pentru revitalizarea intregului corp, pentru relaxarea partii inferioare a spatelui si masajul pentru perioada de seara sunt doar cateva dintre acestea, iar prin modul de control manual se pot combina sau personaliza in functie de dorintele fiecaruia sau recomandarile medicale.

Modelul Inada HCP-D1 Medical poate fi comandat in aceasta perioada la un pret special de 9,950 lei fata de pretul de catalog de 15,800 lei. Livrarea este gratuita si se face in 24 h in orice localitate din tara. De altfel, oricare din produsele Komoder din stoc beneficiaza de livrare gratuita si imediata. Pentru cei ce cauta relaxare, masaj revigorant si o imbunatatire a calitatii vietii sau chiar pentru companiile care vor sa-i surpinda pe angajati la inceput de an, fotoliile de masaj Komoder pot fi solutia ideala.

Komoder este o companie specializata in vanzarea de scaune si fotolii de masaj si unic importator pentru fotoliile de masaj japozene Inada Family.

Powered by SEO monitor