Valea Mare aduce parfumul Craciunului la Muzeul Taranului, de Targul Boierului



Valea Mare aduce parfumul Craciunului la Muzeul Taranului, de Targul Boierului

 

Cadouri de Craciun direct din natura: Suc de mere si Sucuri de sezon Valea Mare, alaturi de suc de mere fiert cu mirodenii de iarna!

Bucuresti (15.12.2011) – Craciunul e la doi pasi si a venit momentul sa te gandesti la cadourile pentru cei dragi, dar si pentru tine. De vineri, 16 octombrie, pana duminica, 18 octombrie, Valea Mare te asteapta de dimineata pana seara la Muzeul Taranului Roman cu suc de mere natural si cu alte sucuri naturale de sezon, la editia speciala D'ale Craciunului a Targului Boierului! Vino la targ si lasa aburii parfumati de suc de mere fiert cu scortisoara si cu alte mirodenii de iarna sa-ti arate drumul catre sucurile tale naturale favorite de la Valea Mare. J

Avem si un zvon de ultima ora cu iz de sarbatoare: se aude ca pofticiosul Mos Craciun, fan declarat al sucurilor naturale Valea Mare, nu avea cum sa reziste mirosului imbietor al sucului de mere fiert de la Muzeul Taranului Roman si a hotarat sa vina cu daruri direct din natura. Astfel, la fiecare 2 cutii de 5l sau 3 cutii de 3l de Suc de mere Valea Mare achizitionate in Targul Boierului, primiti cadou cate un Suc de sezon Valea Mare, la alegere: de capsuni, mere cu piersici, mere cu pere sau mere cu gutui! J

Si ca sa intri in spiritul Craciunului si ca sa ai parte si de momente de tihna in agitatia specifica acestor zile, pe langa sucuri Valea Mare si alte bucate alese pe gustul tuturor, la Targul Boierului te poti destinde cu un pahar aburind de suc de mere fiert cu iz de mirodenii de iarna la concerte de muzica traditionala, veche si colinde sau la spectacole de teatru pentru copii:

Sambata, 17 decembrie:
11:30 – Lupeto  – spectacol de teatru pentru copii – in Studioul Horia Bernea
13:30 – Truverii - concert de muzica traditionala si colinde – in Studioul Horia Bernea

Duminica, 18 decembrie:
10:45 – Lupeto – spectacol de teatru pentru copii – in Studioul Horia Bernea
12:15 – Trei Parale – concert de muzica veche si colinde – in Studioul Horia Bernea

Intrarea la targ si la toate spectacolele si concertele este libera.

Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare - Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro

Muzeul Taranului Roman
www.muzeultaranuluiroman.ro
Soseaua Kiseleff nr. 3, Sector 1, Bucuresti
Acces: metrou Piaţa Victoriei, autobuz: 205, 300

Valea Mare suc de mere