Profita de promotia Hilmi Medical Center pentru analize medicale complete la doar 140 de lei

O viata sanatoasa este asigurata prin preventia unor potentiale probleme care sunt depistate printr-o serie de analize medicale periodice. Hilmi Medical Center, una din cele mai moderne clinici medicale private din Bucuresti, iti ofera un set complet de analize medicale care includ consultatie medicina interna si un set de analize la doar 140 de lei. Iti vei putea face teste importante precum uree serica, colesterol total, calciu total seric, VSH, glicemie, electrocadriograma, masurarea tensiunii arteriale, TGO, TGP, dar si altele, iar rezultate analizelor vor fi interpretate de catre un medic specialist. 

Prin aceste analize poti afla nivelul colesterolului, descoperii prezenta unor afectiuni renale sau ale ficatului, daca este cazul, si multe alte afectiuni care te pot afecta fara sa iti dai seama. Chiar si afectiunile fara simptome puternice si identificabile iti pot afecta viata si sanatatea. 

Tot la Hilmi Medical Center, doamnele pot face testul Babes Papanicolau, o metoda simpla si eficienta prin care se depisteaza cancerul de col, anomaliile celulelor cervicale, candidoza, vaginita sau simptome ale virusului HPV. Acest test este recomandat o data la 6 luni sau macar o data pe an si reduce semnificativ incidenta cancerului de col uterin.  

Hilmi Medical Center cuprinde 12 cabinete medicale pe o suprafata de 600 mp cu specializari precum ginecologie, dermatologie, cosmetica, ORL, medicina generala, de familie si medicina muncii, endocrinologie, psihologie, urologie, stomatologie si ecografie. Veti gasi medici profesionisti cu experienta in domeniul lor si referinte excelente, iar investigatiile sunt efectuate cu aparatura ultra performanta. Clinica este pozitionata in centrul orasului Bucuresti, fiind aproape de mijloacele de transport principale.

Serviciile si preturile clinicii sunt vizibile pe www.hilmi.ro iar programarea se face in mod facil prin telefon. Ai grija de sanatatea ta printr-un set de analize importante sau chiar printr-un abonament medical pentru tine si familia ta. La Hilmi Medical Center gasesti tot ce ai nevoie pentru a trai sanatos! 

Powered by SEO monitor