Produse noi in Store.IrinaReisler.ro

Magazinul de cosmetice profesionale Store by Irina Reisler iti propune o oferta atractiva de produse noi. Va asteptam online cu urmatoarele noutati in materie de produse cosmetice profesionale: 

ACID CREAM 200 ML




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crema hidratanta cu proprietati exceptionale de calmare a pielii, reducere a inflamatiilor si curatare a pielii. Atunci cand, asupra pielii, se produce o agresiune, ea devine alcalina. Prin aplicarea unui produs acid, ea se decongestioneaza si isi recapata Ph-ul normal. Acesta este rolul Acid Cream, fiind un produs recomandat intregii familii, inclusiv copiilor. Are un miros placut, de lamaie, nu lasa pielea lipicioasa si poate fi aplicata pe orice zona a corpului, inclusiv pe fata.

SE RECOMANDA:

1. In calmarea pielii, iritata de diverse traumatisme mecanice

2. In calmarea pielii, dupa expunerea la soare

3. In reducerea rosetii, care poate aparea dupa tratamentele cosmetice

4. In regenerarea pielii, dupa un peeling

5. In restructurarea pielii descuamate

6. In vindecarea pielii afectate de eczeme

7. In calmarea pielii, dupa epilare. Aplicata cu regularitate, incetineste cresterea firelor de par.

8. In curatarea celulelor moarte, de pe piele, avand efect keratolitic

9. In hidratarea zilnica a pielii

 

10. In masajul de relaxare

EYES CONTOUR FIRMING PATCH




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maresc tonusul muscular si previn imbatranirea prematura, estompeaza ridurile si cearcanele, pe zona de tratament. Se pot folosi acasa sau in saloanele de infrumusetare, cu rezultate excelente, vizibile imediat dupa aplicare, datorita ingredientilor activi spectaculosi. Utilizarea lor este comoda, iar timpul alocat tratamentului este favorabil chiar si celor mai ocupate persoane.

CUM SE FOLOSESC:

Demachiati si curatati tenul. Asezati plasturii sub ochi si pe unghiul extern al ochilor (pe zona numita "laba gastii"). Dupa 10-15 minute, indepartati plasturii.

AFTER SHAVE BALSAM



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Are textura sub forma de gel si rol de calmare, dupa barbierit. Hidrateaza pielea si reduce inflamatiile. 

Se aplica prin miscari usoare, circulare, imediat dupa barbierit. Contine un parfum placut, astfel incat nu este necesar sa utilizati un alt produs, dupa aplicarea balsamului.

BIO-SHOCK ANTICELULITICO COMPLEX




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ser anticelulitic concentrat, care contine cei mai puternici ingredienti anticelulitici, existenti la ora actuala: fucus, iedera, acebo, L-Carnitina si guaranina. 

CUM SE FOLOSESTE:

Aplicati continutul unei fiole, pe pielea curata, si masati (conform tehnicilor corecte de masaj anticelulitic), pana la absorbtia totala.

Puteti folosi serul prin simpla aplicare sau cu film osmotic (dupa ce serul a fost absorbit, aplicati film osmotic si stati impachetata, minimum o ora, maximum 4).

Nu va speriati ! Produsul poate produce inrosirea pielii ! Este un efect normal, de vasodilatatie, care poate aparea la unele persoane.

 

ATENTIE ! SE APLICA O FIOLA / SAPTAMINA !

Va asteptam pe http://store.irinareisler.ro pentru intrega oferta de cosmetice profesionale!


cosmetice produse cosmetice cosmetice profesionale cosmetice online magazin cosmetice